NOUL FORD TOURNEO COURIER

INTELIGENT ȘI CAPABIL SPAȚIU PENTRU AVENTURĂ

Alege dintre varianta cu două sau cinci locuri și fă-ți bagajul pentru un weekend prelungit. Alege între grupuri motopropulsoare pe benzină și complet electrice. Cu aspect de SUV, conectivitate avansată și flexibilitate impresionantă. Orice îți dorești tu să fie. Oriunde te-ai afla.

ALEGE GRUPUL MOTOPROPULSOR

Alege dintr-o gamă variată de grupuri motopropulsoare avansate, electrice și pe benzină.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Tourneo Courier Active Green rear 3/4 view

SPAȚIU

Tourneo Courier pune oamenii în mișcare, dispune de un spațiu generos într-un pachet urban compact, ceea ce înseamnă că este construit pentru aventură și gata de joacă. Un interior extrem de spațios, versatilitatea scaunelor rabatabile din spate și numeroasele opțiuni de depozitare, înseamnă că este ușor să iei în bagaj totul pentru o excursie în aer liberMax. towing varies based on cargo.

Ford Tourneo Courier Back seat view

CONFORT

Tourneo Courier înseamnă confort, capacitate și diferite configurații. Scaunele din spate, ușor rabatabile, se pliază pentru a crea până la 2,45 mᶟ de spațiu pentru bagaje în modul cu 2 locuri - spațiu mai mult decât suficient pentru sfârșituri de săptămână pline de aventură. Cu scaunele ridicate, transportă confortabil cinci pasageri. Ideal pentru viața de zi cu zi sau excursii cu prietenii.

Ford Tourneo Courier Interior view

CONECTIVITATE

Tourneo Courier are un ecran tactil de 8” cu sistemul SYNC4V769 Voice-operated systems Infotainment, împreună cu un modem standard FordPass Connect. Atunci când este asociat cu telefonul inteligent prin aplicația FordPass, modemul îți oferă acces la o serie de funcții, inclusiv monitorizarea locației, starea vehiculului, nivelurile de combustibil, blocarea și deblocarea de la distanță și multe altele.

Ford Tourneo Courier Cactus Grey rear 3/4 view

E-TOURNEO COURIER

Vreau sa fiu informat(a)

Ford Tourneo Courier Active Green front 3/4 view

TOURNEO COURIER

Vreau sa fiu informat(a)

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii