Home > Autoturisme > NOUL TOURNEO COURIER > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort

Designul inteligent si materialele premium creeaza un interior luminos, aerisit si confortabil, cu spatiu din plin pentru toti. Tehnologia suplimentara SYNC 3 te informeaza si te distreaza, cu ajutorul functiei intuitive de recunoastere a vocii si a unui ecran tactil de 6”.

SYNC 3. Treci pe modul „maini libere”, fara efort

Ford SYNC 3 e un sistem avansat care-ti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Pentru a naviga intuitiv, alege fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 6", cu gesturi „ciupire si glisare”. Poti solicita chiar si o lista de restaurante locale, spunand simplu: „I’m hungry” („Mi-e foame”).

SYNC 3
MyFord Dock

Un loc sigur pentru toate dispozitivele tale.

Sistemul de andocare e conceput pentru a-ti tine dispozitivul de navigare prin satelit, telefonul inteligent sau player-ul MP3 si are un port USB.

Scaune flexibile

Scaunele confortabile din spate pot fi ocupate de pana la trei pasageri, chiar si in calatorii mai lungi. Cand nu sunt utilizate, scaunele pot fi pliate si rabatate in fata pentru a obtine mai mult spatiu pentru bagaje.

Ford Tourneo Courier back seats
Ford Tourneo Courier front seats

Spatiu generos. Acces facil.

Noul Ford Tourneo Courier are spatiu din plin pentru toti si pentru bagajele lor. Usile glisante din spate, care se deschid larg, usureaza intrarea si iesirea, mai ales in spatii inguste. Iar scaunele din spate se pot plia si rabata in fata pentru a adaposti o combinatie mereu diferita de persoane, animale de companie si bagaje.

Stergatoare care se regleaza automat, in functie de ploaie

Stergatoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activeaza in secunda cand detecteaza stropi de apa pe parbrizul autovehiculului, iar apoi isi regleaza viteza pentru a face fata oricaror conditii meteo. Poti alege din mai multe niveluri de sensibilitate, care determina cat de multa umiditate trebuie sa se acumuleze inainte ca stergatoarele sa se activeze.

Rain Sensing Wipers
Ford Tourneo Courier Easy Fuel detail

Sistemul Ford Easy Fuel pentru alimentare fara probleme

Aceasta tehnologie utila face imposibila alimentarea gresita a masinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult, datorita faptului ca sistemul Ford Easy-Fuel e un sistem fara buson, nu va mai trebui sa pui mana vreodata pe un buson murdar.

Utilizare inteligenta a spatiului

Noul Tourneo Courier ofera un spatiu pentru bagaje de peste 708 litri, precum si un capac pentru portbagaj reglabil care te ajuta sa-ti tii lucrurile in ordine. Il poti regla mai sus sau mai jos pentru a separa lucruri mai voluminoase sau mai delicate. Cand nu este in uz, capacul pentru portbagaj poate fi depozitat in mod convenabil pe scaunele din spate.

Interior of Ford Tourneo Courier with person sitting on a box
Ford Tourneo Courier close up of snowed under window

Curata parbrizul rapid cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta e creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Trebuie doar sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc, pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor. Sistemul actioneaza in cateva secunde, chiar si la temperaturi negative.

Regleaza temperatura ideala pentru tine si pasager

Cu ajutorul dotarii optionale Sistemul de control electronic automat al temperaturii cu zona dubla de control (DEATC), poti selecta temperaturile pe care tu si pasagerul din fata le preferati fiecare, iar sistemul le va mentine cu ajutorul Sistemului avansat de climatizare.

EATC detail
Top