Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD TOURNEO COURIER PROMOTII PERSOANE JURIDICE

Persoane Fizice Persoane Juridice

 • NOUL TOURNEO COURIER De la 18.100 €* + TVA
  Noul Tourneo Courier

   

  Model: Noul Tourneo Courier Trend 1.0 Benzina 125 CP, cutie manuala;

  NOUL TOURNEO COURIER

  PRODUS ÎN ROMÂNIA

  Preț de la: 18.100 €* + TVA

  Garanție complexă:

  4 ani în limita a 150.000km**

  Leasing financiar:

  Dobândă 0% + Euribor 3M***

  Specificații/elemente incluse:

  • Usi culisante stanga si dreapta
  • Aer conditionat
  • Asistență Ford Co-Pilot 360
  • Sistem SYNC 4
  • Sistem Start/Stop
  • Senzori parcare spate
  • Pilot automat
  • Geamuri electrice

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor juridice  pentru modelul Noul Tourneo Courier Trend 1.0 Benzina 125 CP, cutie manuala;

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Noul Tourneo Courier Trend 1.0 Benzina 125 CP, cutie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 6.7 – 6.9 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 151 – 157. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  ** Garantia complexa de 4 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (2 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  ***Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  18100 Euro+TVA (21539 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 4525 Euro+TVA 5384.75 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.587 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 0.0 % p.p., Suma Finantata 13575 Euro + TVA, adica 16154.25 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 1%  (181 EUR fara TVA, 215.39 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 452.5 Euro + TVA (538.48 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.06% in valoare de 8.15 Euro + TVA ( 9.69 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 252.14 Euro+TVA (300.05 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 25.07.2023-30.09.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii

Top