Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD TOURNEO COURIER PROMOTII PERSOANE JURIDICE

Persoane Fizice Persoane Juridice

 • Tourneo Courier Trend 1.0 Benzina 125 CP Reducere de la 1.960 EUR TVA inclus
  Noul Tourneo Courier

  TOURNEO COURIER TREND 1.0 BENZINA 125 CP, CUTIE MANUALA

  Reducere de la 1.960 € TVA inclus

  Garantie complexa 4 ani in limita a 150.000 km**

  Leasing Financiar Marja de la 0% + Euribor 3M***

  Produs in Romania 

   

  SPECIFICAȚII/ELEMENTE INCLUSE:

  Aer conditionat, Usi culisante stanga+dreapta, SYNC4, Bluetooth, ecran tactil 8”, Pilot automat, Senzori de parcare spate, Oglinzi reglabile electric cu incalzire

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  *- Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program.

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile pana la data de 30.06.2023. Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Tourneo Courier Trend 1.0 Benzina 125 CP, cutie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 6.7-6.9l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 151-157. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  ** Garantia complexa de 4 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (2 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului Courier Trend 1.0 aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta oferta este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%).

  Valoarea autovehiculului recomandata de Ford Romania este de 18 000 Euro+TVA (21420 Euro TVA inclus).

  *** Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  18000 Euro+TVA (21420 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 5400 Euro+TVA (6426 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.893 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 0 % p.p., Suma Finantata 12600 Euro + TVA, adica 14994 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 10%  (1800 EUR fara TVA, 2142 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 450 Euro + TVA (535.5 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0% in valoare de 0 Euro + TVA ( 0 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 203.56 Euro+TVA (242.23 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Oferta este valabila in perioada 1.07-30.09.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii

Top