Home > Autoturisme > NOUL TOURNEO CUSTOM > Promotii > Promotii persoane juridice

Promotii Ford Tourneo Custom pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

Tourneo Custom

NOUL TOURNEO CUSTOM

Alege o promotie:

Alege alt model

 • NOUL TOURNEO CUSTOM BUS

  TOCMAI AM BIFAT NOȚIUNEA DE VERSATIL

  563 € fără TVA*

  RATĂ LUNARĂ

  Noul Custom Bus

  Model: Noul Custom Bus M1 320l Limited 2.0l 170cp A8 Awd Lwb

  Specificații/Elemente incluse:

  • Oglinzi laterale – acționate electric și încălzite
  • Pachet parcare cu camera video spate
  • Aer condiționat automat
  • Roată de rezervă

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului NOUL CUSTOM BUS M1 320L LIMITED 2.0 170 A8 AWD LWB aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta oferta este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%).

  Valoarea autovehiculului recomandata de Ford Romania Services este de 42,287.50 Euro+TVA (50,322.13 Euro TVA inclus).

  *Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de 42,287.50 Euro+TVA (50,322.13 Euro TVA inclus) si un avans de 30% in valoare de 12,686.25 Euro+TVA (15,096.64 Euro TVA inclus) cu o perioada de leasing de 60 luni; dobanda variabila compusa din: Euribor 3M de 2.184% (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 2%, Suma Finantata 29,601.25 Euro + TVA, adica 35,225.49 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 1%  (422.88 EUR fara TVA, 503.22 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 1,057.19 Euro + TVA (1,258.05 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.08% in valoare de 23.68 Euro + TVA (28.18 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 563.07 Euro+TVA (670.05 Euro TVA inclus). Valoarea ratei lunare sus mentionate contine principal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Pretul autovehiculului nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale in plus fata de cele deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil.

  Valoarea de pret afisata este rezultata in urma aplicarii cumulative a unui suport financiar din partea Ford Romania SA si a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford. Ambele suporturi financiare au fost scazute din pretul de lista al autovehiculului.

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 7.0-11.3 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):178-296. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Campania este valabila in perioada 15-30 Martie 2023 si poate suferi modificari neanuntate. Sub rezerva celor indicate mai sus, oferta este aplicabila vehiculelor comandate in perioada anterior mentionata.

Top