Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD TOURNEO CUSTOM PROMOTII PERSOANE JURIDICE

Persoane Fizice Persoane Juridice

 • Tourneo Custom Bus Rată lunară de la 579 €* + TVA

  TOURNEO CUSTOM BUS M1
  320L LIMITED 2.0L 170CP A8 AWD LWB

  Rată lunară de la 579 € + TVA*

  Marjă 0% + Euribor la 3 luni*

  Garanție extinsă 2+2 ani/300.000 km**

  Tourneo Custom


  SPECIFICAȚII / ELEMENTE INCLUSE

  • Oglinzi laterale – actionate electric si incalzite
  • Aer conditionat automat
  • Pachet parcare cu camera video spate
  • SYNC IV

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului TRANSIT CUSTOM TOURNEO BUS M1 320L LIMITED 2.0 170 A8 AWD LWB aflat in ofertele comerciale ale distribuitorilor participanti.

  Aceasta oferta este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%).

  Valoarea autovehiculului recomandata de Ford Romania este de 45701 Euro+TVA (54384.19 Euro TVA inclus).

  *Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  45701 Euro+TVA (54384.19 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 13710.30 Euro+TVA (16315.26 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.893 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 0 % p.p., Suma Finantata 31990.70 Euro + TVA, adica 38068.93 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 1%  (457.00 EUR fara TVA, 543.84 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 1142.53 Euro + TVA (1359.60 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.0 % in valoare de 0 Euro + TVA ( 0 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 578.82 Euro+TVA (688.80 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Garantie comerciala de baza si extinsa 2+2 Ani in limita a 300.000 km. Termenii si conditiile aferente garantiei extinse se regasesc la Ford Protect | Ford RO.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale suplimentare fata de cele deja mentionate, este supusa unor termene si conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 7.3-8.9 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 192-228. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri, echipamente suplimentare), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Campania este valabila in perioada 01.04-30.06.2024 si poate suferi modificari neanuntate. Sub rezerva celor indicate mai sus, oferta este aplicabila vehiculelor comandate in perioada anterior mentionata.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii

Top