Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD PUMA PROMOȚII PERSOANE FIZICE

PERSOANE FIZICE PERSOANE JURIDICE

 • PUMA Titanium mHEV De la 15.950 €*
  Ford Puma

  FORD PUMA

  O AVENTURĂ ȘI MAI MINUNATĂ

  Preț de la: 15.950 €(TVA inclus)

  Ofertă prin Programul Rabla*

  Dobândă fixă credit auto în lei:

  4.99%*** (pe toată perioada contractuală)

  Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

  Model: Puma Titanium 1.0l Benzină mHEV 125 CP manuală

   

  SPECIFICAȚII/ELEMENTE INCLUSE:

  • Sistem SYNC3 cu ecran 8" cu functia touch si Navigatie,
  • Aer conditionat,
  • Oglinzi reglabile electric cu incalzire,
  • Pilot automat,
  • Senzori de parcare spate

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  *Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala;

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2023”), dupa cum urmeaza: (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), in masura aplicabila, contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al 3-lea  trimestru al anului 2023 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.4 – 5.6 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 121 – 127. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  ** Exemplu reprezentativ de calcul pentru Puma Titanium 1.0 Mhev 125CP – 15.950  Euro (avans 25%, perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing  IFN SA

  Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu asigurare În cazul Creditului Creditului „Auto Ford” oferit de Unicredit Consumer Financing IFN SA (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) in valoare de 59,808.75 Lei cu asigurare de viață cu prima de asigurare unică finanțată* ( de 3.588,53 Lei adăugată la valoarea creditului rezultând o valoare totală împrumutată de (63.397,28 Lei) pe  60 luni: rata dobânzii anuale fixă este de 4.99% , comision de analiză dosar 900 Lei (perceput doar în cazul acordării), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 1.305,88 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu prima finanțată de 0,1% din suma imprumutată înmulțită cu perioada de creditare), valoarea totală plătibilă va fi 78.352,97 Lei, DAE 9.02% (calculat la valoarea totală împrumutată de 63.397,28 Lei.

  *Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,1% din valoarea creditului de 59,808.75Lei ( si înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de catre Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 489.99 Lei, calculat prin aplicarea ratei anuale a dobânzii de 4.99%, la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 3.588,53 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 63.397,28 Lei.

  Exemplu reprezentativ de calcul, produs fără asigurare: În cazul Creditului Creditului „Auto Ford” oferit de Unicredit Consumer Financing IFN SA (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) pentru o valoare totală a creditului de 59,808.75Lei pe 60 luni: rata dobânzii fixă/an  6,99%, comision de analiză dosar 900 Lei (perceput doar în cazul acordării creditului, comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 1.295,63 Lei, valoarea totală plătibilă 77.737,88 Lei, DAE  11.40%.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 3.07-30.09.2023 Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii

Top