Home > Autoturisme > S-MAX > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort

S-MAX rasfata atat soferul, cat si pe pasagerii. Descopera o gama de functii si tehnologii concepute sa faca din fiecare calatorie o placere si o relaxare. Mai ales scaunele din fata care te maseaza.

 

Scaune care asigura sprijin suplimentar… si care iti pot oferi un masaj

Soferul si pasagerul din fata au la dispozitie scaune multi-contur, al caror design le face complet reglabile. Drept urmare, acestea pot asigura sprijin suplimentar unde ai nevoie si iti pot oferi chiar si un masaj, ajutandu-te sa ramai odihnit in timpul calatoriilor lungi. 

Plafon panoramic pentru o senzatie mai luminoasa si mai aerisita

La apasarea unui buton, parasolarul actionat electric din plafon gliseaza, permitand luminii naturale sa treaca prin plafonul panoramic. In acelasi timp, geamul care reflecta lumina razelor mentine racoarea si te protejeaza de razele UV daunatoare.

Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky
Ford KeyFree fob on the handrest

Cu Sistemul KeyFree ai mai putine griji

Sistemul Ford KeyFree iti permite sa incui si sa descui vehiculul, fara sa scoti cheia din buzunar sau din geanta. Ideal pentru situatiile cand ai mainile ocupate.

O coloana de directie care se regleaza conform nevoilor tale

Pentru a te ajuta sa gasesti pozitia de condus ideala, cea mai confortabila, coloana de directie se regleaza cu usurinta atat pe inaltime, cat si in adancime.

Scaune inteligente, pentru flexibilitate suprema

Dispunerea flexibila a scaunelor asigura spatiu generos pentru pana la cinci/sapte pasageri, scaunele rabatabile de pe randurile doi si trei permitand obtinerea unei multitudini de configuratii de locuri si spatii de depozitare. De exemplu, scaunele din al doilea rand si din al treilea rand pot fi rabatate complet, printr-o simpla apasare de buton, facand loc instantaneu pentru echipamentul tau de sport sau pentru cumparaturile de la magazinele de bricolaj.

FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats

Ajutor pentru a sta sub limita de viteza

Sistemul de asistenta inteligenta pentru controlul vitezei e conceput pentru a-ti mari controlul asupra vitezei, permitandu-ti sa te concentrezi la drum. Mai intai, camera sistemului de Recunoastere a indicatoarelor rutiere detecteaza automat limita de viteza curenta (daca este activat), apoi sistemul ajusteaza automat setarea vitezei maxime, la limita respectiva.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail

Porneste masina prin simpla atingere a unui buton

Nu mai este nevoie sa folosesti cheia. Trebuie doar sa actionezi butonul de pornire Ford Power in timp ce tii ambreiajul apasat (sau pedala de frana pe modelul cu transmisie automata) si motorul prinde viata.

 

Ford Power Starter Button detail
Ford S-MAX Man opening a boot without hands

Hayon cu deschidere hands-free pentru deschidere si inchidere fara efort

Daca ai mainile ocupate, iar noul S-MAX detecteaza in apropiere tocul cheii KeyFree, nu trebuie decat sa misti piciorul sub bara de protectie din spate si hayonul se va deschide sau se va inchide automat.

Top