Home > Autoturisme > S-MAX > Caracteristici > Performanta si eficienta

Performanta

 

A trecut vremea cand trebuia sa alegi intre putere si eficienta. La S-MAX, designul ingenios si tehnologiile inovatoare, precum oprirea-pornirea automata, iti permit sa te bucuri de o combinatie perfecta intre amandoua.

 

 

Ford EcoBoost engine

EcoBoost: putere si eficienta fara compromisuri  

Doua variante de motor pe benzina EcoBoost utilizeaza o combinatie de injectie directa a combustibilului si un sistem cu turbocompresor, pentru a oferi niveluri remarcabile de performanta si economie:

Un nou motor EcoBoost de 1,5 litri pe benzina se alatura gamei revolutionare EcoBoost. Redus in mod inteligent de la modelul EcoBoost de 1,6 litri, motorul asigura un nivel mai redus al emisiilor si o economie de combustibil de 6,5 litri/100 km (combinat) si dezvolta o putere de 160 CP. O varianta si mai puternica EcoBoost de 2,0 litri dezvolta o putere impresionanta de 240 CP.

O gama larga de optiuni diesel

Preferi un motor diesel? Noul motor avansat TDCi Bi-turbo de 2,0 litri iti ofera patru variante de putere: 120 CP, 150 CP, 180 CP si 210 CP. Fiecare motor incorporeaza cea mai recenta tehnologie, pentru a imbunatati puterea, cuplul si economia, reducand in acelasi timp emisiile: designul imbunatatit asigura o reducere a emisiilor de CO2 cu 7%, imbunatatind si economia de combustibil

Ford All-New 2.0L TDCi engine
Ford S-MAX 6-Speed Manual Gearbox detail

Puterea de a alege

In cazul noului S-MAX, poti alege dintre trei transmisii diferite. O cutie de viteze manuala, cu 6 trepte, dispune de o capacitate ridicata de cuplu si asigura schimbari uniforme, precise ale treptelor de viteza. O cutie de viteze automata, cu 6 trepte, dispune, de asemenea, de o capacitate ridicata de cuplu si de puncte de schimbare atent ajustate, pentru a oferi putere si eficienta maxime. Exista, de asemenea, optiunile de tractiune integrala si transmisie Ford PowerShift cu 6 trepte de viteza.

Ford S-MAX Advanced Multi-Link Rear Suspension

Suspensie avansata, pentru deplasare si manevrabilitate excelente

Noua si avansata suspensie spate multi-brat, combinata cu o suspensie fata cu lonjeroane McPherson imbunatatita, asigura un control excelent asupra rotilor si o calitate superioara a deplasarii, aducand un plus la manevrabilitatea foarte sensibila la comenzi a masinii.

Top