Home > Autoturisme > S-MAX > Caracteristici > Siguranta si securitate

Siguranta

Te poti baza pe un pachet complet de masuri de siguranta. S-MAX e conceput sa ofere tie si pasagerilor tai, protectie maxima.

 

Whte Ford S-MAX in motion in the city

Putere suplimentara pentru franare de urgenta

Sistemul de asistenta la franarea de urgenta ajuta vehiculul sa atinga eficienta maxima de franare in cazul unei situatii de urgenta. Este controlat automat prin intermediul Sistemului de control electronic al stabilitatii, care detecteaza presiunea pe care o aplici pe pedala de frana si creste automat aceasta presiune, daca este cazul.

Mentine controlul, indiferent de conditii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia.

Silver Ford S-MAX in motion on the road in sunset

Un sistem avansat de airbaguri

Un sistem de airbaguri care incorporeaza airbaguri pentru scaunul din fata la nivel pelvian si toracic si ofera airbaguri laterale optionale pentru cele doua scaune dinspre exterior de pe cel de-al doilea rand.

Red Ford S-MAX from bird's perspective showing the interior
Silver Ford S-MAX rear-view

Protejarea si asigurarea masinii impotriva hotilor

O alarma Thatcham de categoria 1 este un sistem de protectie sofisticat care se armeaza automat la incuierea dubla a masinii si care declanseaza o alarma puternica daca se incearca intrarea fortata, daca autovehiculul este ridicat sau daca senzorii de miscare detecteaza miscare in interiorul vehiculului. Tehnologia este conceputa, de asemenea, pentru a preveni remorcarea nedorita a vehiculului. Este posibila armarea sistemului in mai multe moduri, ceea ce inseamna ca poti alege sa monitorizezi usile, capota sau portbagajul.

Top