Home > Autoturisme > TOURNEO CONNECT > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort

Fiecare aspect, functie si tehnologie cu care este dotat noul Tourneo Connect exista pentru a-ti indeplini nevoile. Astfel, calatoriile tale vor fi mai usoare, mai relaxante si mai confortabile.

Ford SYNC 2

Preia comanda cu tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si mai multe functii. Noua interfata are butoane mai mari pentru o utilizare mai facila, iar ecranul tactil colorat recunoaste acum gesturi de strangere si glisare specifice smartphoneurilor si tabletelor pentru o navigare si mai intuitiva. SYNC 3 include, de asemenea, aplicatiile AppLink, CarPlay si Android AutoMobile Data Charges, pentru a afisa informatiile smartphoneului tau pe ecranul tactil.

Pana la 16 configuratii de scaune pentru flexibilitate totala

Un aranjament ingenios al scaunelor, incluzand Sistemul Flat Ford Seat, faciliteaza aranjarea interiorului masinii pentru a transporta pasageri, bagaje, obiecte voluminoase sau lungi, ori o combinatie a acestora.

In cazul modelului Tourneo Connect cu 5 locuri, cel de-al doilea rand de scaune este fractionat 60/40. Iar cu spatarele rabatate complet, intregul scaun se poate apleca in fata pentru a maximiza spatiul pentru bagaje al masinii. Daca ai nevoie de si mai mult spatiu pentru obiecte grele si voluminoase, scaunele pot fi scoase complet rapid si usor.


Modelul Grand Tourneo Connect este prevazut cu Sistemul Ford de rabatare completa pentru o flexibilitate si mai mare. Prin acest sistem ingenios, cel de-al doilea rand de scaune fractionate 60/40 se pliaza si se rabateaza in spatiul pentru picioare, pentru a-ti oferi un spatiu de incarcare complet plat. Cel de-al treilea rand de scaune fractionate 50/50 se rabateaza, de asemenea, complet.

Tourneo Connect open centre console

Un loc pentru toate obiectele

O consola centrala deschisa, spatioasa, construita in jurul franei de mana, este proiectata pentru a te ajuta sa ai tot ce iti trebuie la indemana. Exista un suport pentru pahar, plus spatiu pentru un laptop sau dosare A4 si/sau obiecte mai mici. De asemenea, sunt prevazute puncte de conectivitate Aux in si USB, precum si doua prize de 12 V: una spre partea din fata a consolei, pentru sofer si pasager, si una amplasata in spate, astfel incat ocupantii locurilor din spate sa poata folosi si ei sursa de alimentare electrica.

Top