Home > Autoturisme > TOURNEO CONNECT > Caracteristici > Siguranta si securitate

Siguranta

Pe langa evaluarea de 5 stele Euro NCAP, Tourneo Connect e echipat cu o gama larga de tehnologii sofisticate, care te protejeaza pe tine, pasagerii tai, colegii de trafic, pietoni si vehicul in sine. 

De exemplu, Tourneo Connect e prevazut cu sisteme ce pot frana in locul tau, pot apela automat serviciile de urgenta si pot facilita pornirile in rampa. E de asemeena dotat si cu tehnologii care-ti permit sa blochezi si sa deblochezi portierele individual, care fac aproape imposibila copierea cheii si care declanseaza alarma chiar si dupa deconectarea bateriei

Evita coliziunile la viteze reduse

Tehnologia inovatoare „Oprire activa in oras” il ajuta pe sofer sa evite coliziunile in trafic lent si la viteze de pana la 50 km/h. Asistenta este oferita continuu, sistemul masurand distanta pana la vehiculul din fata,  cand acesta se afla in apropiere. Daca sistemul detecteaza ca vehiculul din fata a incetinit in mod neasteptat, va actiona franele automat.

Mentinerea in siguranta pe banda de rulare a remorcii

Sistemul de stabilizare a remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, facand ca remorcarea sa fie mai controlata. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile.

Tourneo Connect Trailer Sway Assist
Tourneo Connect Euro NCAP

Siguranta de 5 stele

Ca dovada a capacitatii sale de a te proteja pe tine si pe pasagerii tai, vehiculul a obtinut un calificativ de 5 stele din partea Euro NCAP.

Top