Home > Autoturisme > TOURNEO CONNECT > Caracteristici > Utilitate

Un nou nivel de adaptabilitate

Interiorul Ford Tourneo Connect este mai configurabil ca niciodata. Cel de-al doilea rand de scaune este configurat 60:40 si se poate rabata complet in fata pentru a mari la maximum spatiul, iar spatii de depozitare suplimentare in interior faciliteaza mentinerea in ordine a lucrurilor tale. Asadar, atunci cand calatoresti impreuna cu sapte adulti, transporti o bicicleta sau aproape orice altceva, Tourneo Connect le poate duce pe toate.

Ford Tourneo Connect flexible seating

Scaune configurabile

O dispunere ingenioasa a scaunelor, ce include sistemul Ford de rabatare completa, pentru a facilita aranjarea interiorului masinii, ca tu sa transporti cu succes pasageri, bagaje, obiecte mai voluminoase, obiecte mai lungi sau, de ce nu, pe toate cele enumerate. 

La Tourneo Connect cu 5 locuri, al doilea rand de scaune este configurat 60/40. Iar cu spatarele rabatate complet, intregul rand se poate impinge pentru a maximiza spatiul pentru bagaje. Daca ai nevoie de si mai mult spatiu pentru obiecte grele si voluminoase, scaunele pot fi indepartate complet, rapid si usor.

Modelul Grand Tourneo Connect, cu 7 locuri, e prevazut cu sistemul Ford de rabatare completa, pentru si mai multa flexibilitate. Prin acest sistem ingenios, al doilea rand de scaune, configurat 60/40, se pliaza si basculeaza inainte, in spatiul pentru picioare, oferind o suprafata de incarcare complet plata. Al treilea rand de scaune, divizate 50/50, se pliaza de asemenea, complet.

Un loc pentru toate obiectele

O consola centrala deschisa, spatioasa, construita in jurul franei de mana, este proiectata pentru a te ajuta sa ai tot ce-ti trebuie la indemana. Exista un suport pentru pahar, plus spatiu pentru un laptop sau dosare A4 si/sau obiecte mai mici. De asemenea, sunt prevazute puncte de conectare „Aux in” si USB, precum si o priza de 12 V localizata spre partea frontala a consolei, pentru a putea fi utilizata de sofer si pasager.

Ford Tourneo Connect open centre console close up
Ford Tourneo Connect Integral Floor Cover detail

Protejeaza scaunele de rutina zilnica

Daca transporti cu regularitate bagaje sau echipamente, ar trebui sa stii ca modelul Grand Tourneo Connect cu sapte locuri dispune de spatiu suplimentar pentru obiectele mai mari pe care le-ai putea transporta. De asemenea, este prevazut cu acoperire integrala a podelei, pentru a proteja scaunele atunci cand sunt rabatate, precum si spatarele scaunelor din randul al doilea.

Acces mai usor la al doilea rand de scaune

Tourneo Connect are doua usi glisante in spate, care asigura accesul facil la si de la cel de-al doilea rand de scaune, ceea ce face viata mai usoara chiar si in cele mai greu accesibile spatii de parcare.

Ford Tourneo Connect twin sliding doors
Ford Tourneo Connect removable tow bar detail

Ai nevoie sa transporti mai multe?

Daca vrei sa transporti obiecte mai mari sau mai voluminoase, poti opta pentru o bara de tractare detasabila, extrem de utila.

Materiale durabile

Pentru a ajuta la protejarea interiorului atunci cand transporti articole ude sau murdare, Tourneo Connect utilizeaza materiale concepute sa reziste in cele mai dificile conditii. Covorasele cauciucate pentru toate anotimpurile, sunt adaptate pentru a se potrivi perfect si protejeaza impotriva murdariei si umezelii. In portbagaj, o captuseala stil tava mentine compartimentul de incarcare curat si ordonat.

Ford Tourneo Connect floor mats detail
Top