Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Autoturisme > TOURNEO CONNECT > Versiuni > Active

NOUL FORD TOURNEO CONNECT ACTIVE

Indiferent daca alegi MVP-ul cu 5 sau 7 locuri, Ford Tourneo Connect Active este vehiculul perfect pentru tine si familie ca sa evadati din cotidian. Designul nou si robust sugereaza capacitatea imbunatatita a Tourneo Connect Active si te va face remarcat oriunde te-ai afla. Iar un diferential mecanic optional cu alunecare limitata transmite energie catre roata cu cea mai mare tractiune pentru a-ti continua deplasarea pe cele mai accidentate terenuri. Exista si o serie de tehnologii avansate, inclusiv FordPass Connect. Astfel, tu si pasagerii tai va puteti conecta la Wi-Fi-ul integrat in fiecare aventura.

Aventuros la interior si exterior. Noul Tourneo Connect Active are un nou stil off-road indraznet. In interior, materialele premium, tehnologiile inteligente si scaunele versatile il fac perfect pentru familiile aflate in miscare.

Capabil in Afara Orasului

Construit pentru a face iesirea in aer liber chiar mai usoara, Tourneo Connect Active are o garda ridicata si un sistem diferential mecanic optional cu alunecare limitata care te ajuta sa abordezi terenul accidentat. Poti incarca biciclete, placi de surf sau aproape orice altceva pe noile sine de plafon, in timp ce jantele unice din aliaj de 17”, grila Active distinctiva si extensiile pasaje pentru roti creeaza un aspect care iese in evidenta oriunde te-ai afla.

Ford Tourneo Connect Active in extravilan
Ford Tourneo Connect Active interior

Interior Versatil

Tourneo Connect Active dispune de o tapiterie premium pentru a crea impresia de rafinament interior. Cusaturile unice „Nordic Blue” de pe scaune, schimbatorul de viteze, volan si covorase confera cabinei un aspect nou si puternic. Protectiile Active distinctive pentru praguri te ajuta sa iti mentineti masina in cea mai buna stare, iar dispunerea ingenioasa a scaunelor faciliteaza aranjarea interiorului MPV-ului tau pentru a transporta pasageri, bagaje, articole voluminoase sau lungi sau o combinatie a acestora.

Construit pentru cele mai grele sarcini

Tourneo Connect Active este disponibil cu un sistem avansat, proiectat sa iti permita sa te deplasezi cu usurinta pe teren accidentat. Diferentialul mecanic cu alunecare limitata optional reduce invartirea nedorita a rotilor, in special pe suprafete moi sau inegale, prin directionarea puterii catre roata cu cea mai mare tractiune. Asta te va ajuta sa iti poti continua drumul atunci cand vei avea cel mai mult nevoie.

Ford Transit Connect Active engine diagram

Cea mai puternica alegere

Motorul diesel avansat EcoBlue dezvolta pana la 120 CP si are un cuplu lin.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Caracteristici si specificatii tehnice

Afla detalii despre caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestui model. Alternativ, poti descarca o brosura sau o fisa cu specificatiile modelului.

Ford Tourneo Connect
Top