Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT CONNECT > Promotii > Persoane juridice

Promotii Ford Transit Connect pentru persoane juridiceFord Important Information - Commercial Vehicles: Retail

TRANSIT CONNECT

FORD TRANSIT CONNECT

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Gama de vehicule comerciale Ford este de trei ani numarul 1*** pe piata din Romania – iar asta pentru ca indiferent de nevoile afacerii tale, exista un vehicul comercial Ford care iti ofera solutia accesibila, functionala si eficienta. In plus, acum ai si o oferta promotionala, cu un pret special si beneficii incluse!

  FORD TRANSIT CONNECT VAN

  rata lunara 198 €** fara TVA

  si 0%** dobanda

   

  Puternic si eficient, o manevrabilitate specifica autoturismelor, noul Ford Transit Connect Van ofera si un spatiu de incarcare generos, fiind perfect pentru a transporta materialele necesare oricarei lucrari si pentru a oferi echipei conditii optime de confort.

  Ford Transit Connect
  Transit Connect VAN LWB Trend 1.5 100 CP este echipat cu:
  • aer conditionat
  • radio, Bluetooth, conexiune USB
  • faruri de ceata
  • oglinzi electrice si incalzite
  • geamuri electrice
  Rezerva acum oferta si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta:
  • dobanda 0%**
  • rata lunara 198 €** faraTVA
  • garantie extinsa (2+2 ani sau 150.000 km)
  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  **Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Transit Connect VAN LWB Trend 1.5 100 CP, in valoare de 14,177 Euro+TVA (16,870.63 Euro TVA inclus), avans 20% in valoare de 2,835.4 Euro+TVA (3,374.13 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, comision analiza dosar 2,5% din pretul masinii (354.42 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,1% (11.34 Euro +TVA), valoarea ratei lunare 198 Euro+TVA (235,62 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

  Aceasta oferta include garantia extinsa (2+2 ani de garantie sau 150.000 km).

  IMPORTANT: Garantia extinsa acopera aceleasi componente ca si garantia de baza, cu anumite exceptii pe care va rugam sa le consultati pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completa a acestui produs.

  Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene si conditii fiind valabila in limita stocului dealerilor participanti in acest program pana la 31.03.2019

  Consumul de carburant mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr 715/2007): consum 4.8 l/100 km; emisii CO2: 124 g/km, valorile sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

  *** Gama de vehicule comerciale Ford s-a plasat pe primul loc din punctul de vedere al numarului de vehicule inmatriculate in Romania, in anii 2016, 2017 si 2018, conform statisticilor facute publice de catre Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Top