Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT CUSTOM > Active

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM ACTIVE

Ford Transit Custom Active este mai mult decat biroul tau pe sosea. 

Diferentialul mecanic optional cu alunecare limitata (doar transmisie manuala) iti ofera incredere pe teren accidentat transmitand energie catre rotile cu cea mai mare tractiune. Iar designul nou si indraznet iti garanteaza ca vei iesi intotdeauna in evidenta. 

De la munca in oras, la excursiile de camping din weekend. Oriunde mergi, Transit Custom Active este construit pentru a face fiecare calatorie fara efort. 

Caracteristici principale

Cu un nou design exterior remarcabil si abilitati avansate, Transit Custom Active este construit pentru evadarea din rutina. Iar materialele premium si tehnologiile inteligente iti vor asigura confortul si conectivitatea oriunde mergi.

Ford Transit Custom Active in extravilan

Construit pentru mai mult decat munca

Transit Custom Active are un nou aspect indraznet care se potriveste cu abilitatile sale impresionante. Jantele unice din aliaj de 17”, oglinzile contrastante si grila Active distinctiva garanteaza ca vei fi remarcat. O treapta laterala pe intreaga lungime face ca accesul la autoutilitara sa se realizeze fara efort, iar sinele de pe plafon iti permit sa transporti si mai multe provizii. Autoutilitara dispune si de un diferential mecanic optional cu alunecare limitata, pentru a te deplasa pe teren accidentat.

Bucura-te de fiecare deplasare

In interior, Transit Custom Active a fost prevazut cu tapiterie premium, partial din piele. Cusatura „Nordic Blue” creeaza un interior unic pentru a completa designul exterior indraznet. Tehnologiile inteligente, cum ar fi FordPass Connect, te mentin conectat oriunde te deplasezi si beneficiezi, desigur, de legendarul spatiu de incarcare Transit care iti permite sa transporti pana la 6,8 metri cubi de marfa (L2).

Ford Transit Custom Active interior

Construit pentru cele mai grele sarcini

Transit Custom Active este disponibil cu un sistem avansat, proiectat sa iti permita sa te deplasezi cu usurinta pe teren accidentat. Diferentialul mecanic cu alunecare limitata optional reduce invartirea nedorita a rotilor, in special pe suprafete moi sau inegale, prin directionarea puterii catre roata cu cea mai mare tractiune. Asta te va ajuta sa iti poti continua drumul atunci cand vei avea cel mai mult nevoie.

Cea mai puternica alegere

Motorul diesel avansat EcoBlue dezvolta pana la 120 CP si are un cuplu lin.

Motor Ford EcoBlue
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top