Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT CUSTOM > Nugget

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET

Indiferent unde calatoresti, fa-o cu stil si confort. Noul Transit Custom Nugget de la Ford si Westfalia este creat sa fie casa ta departe de casa. Fie ca explorezi locuri noi sau ca revizitezi locuri dragi, nu extista un mod mai bun de a calatori decat cu Transit Custom Nugget.

Ford Transit Custom Nugget

Confort si functionalitate

New Orange Ford Transit Custom Nugget parked on grass

Creeaza cu usurinta mai mult spatiu interior

Acoperisul Rabatabil din Noul Transit Custom Nugget iti ofera mai mult spatiu atunci cand dormi in patul dublu, suspendat. Acoperisul rabatabil poate fi coborat pentru a face rulota mai compacta si mai agila pe drum si ridicat, pentru a maximiza spatiul, atunci cand este parcata.

Catering la bord

Bucataria complet echipata ce se afla in partea din spate a vehiculului iti ofera mult spatiu de gatit si spatiu pentru depozitarea cutiilor, sticlelor, pachetelor… Zona include o plita pe gaz cu doua ochiuri, chiuveta si robinet si tot spatiul de lucru de care ai nevoie ca sa-ti pregatesti masa.

New Ford Transit Custom Nugget interior kitchen view

Utilitate

New Orange Ford Transit Custom Nugget rear view of bike rack

Locuri de calatorie pentru biciclete

Cu suportul optional pentru biciclete, poti prinde in siguranta bicicletele tale in spatele vehiculului. Asa ca, acum, poti merge cu bicicleta oriunde vrei.

Experienta la volan

Tehnologii de condus de ultima generatie

Disponibil cu o gama de tehnologii inteligente de asistare a soferului, Noul Ford Transit Custom Nugget este proiectat pentru a face fiecare calatorie mai usoara si mai placuta. O gama larga de tehnologii avansate printre care Sistemul de Asistenta pentru Unghiul Mort care vede si vehiculele pe care poate nu le-ai vazut, Sistemul de Asistenta Inteligenta care te ajuta sa mentii limita de viteza si Sistemul de avertizare la parasirea benzii care te atentioneaza imediat cand virezi brusc sau cand parasesti banda.

New Black Ford Transit Custom Nugget Plus driving on country road

Siguranta si securitate

New Orange Ford Transit Custom Nugget driving in forest

Tehnologie inteligenta de siguranta

Noul Transit Custom Nugget ofera o serie de tehnologii sofisticate proiectate pentru a te ajuta sa te protejezi pe tine si vehiculul tau. Acestea includ Asistenta la Pre-Coliziune cu Detectarea Pietonilor ca sa te mentina in siguranta pe tine si pe pasagerii tai, dar si pe ceilalti participanti la trafic. In timp ce sistemele inteligente de securitate, cum ar fi incuietorile anti-furt ale usilor, sunt create special pentru linistea ta.

Avertizare timpurie a eventualelor pene

Sistemul de Monitorizare a Presiunii in Cauciucuri poate detecta daca unul dintre cauciucurile tale a inceput sa piarda presiune in timpul calatoriei. Sistemul acesta inteligent te avertizeaza aprizand o icoana in bord.

New Orange Ford Transit Custom Nugget exterior close up of tyre
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top