Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT CUSTOM > Nugget Plus

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET PLUS

Noul Transit Custom Nugget Plus este casa ta de pe drum – oriunde calatorești si oriunde alegi sa te opresti. Modificarea extrem de avansata Custom este construita conform standardelor riguroase Ford si Westfalia, unul dintre cei mai experimentati in personalizarea de autovehicule din Europa. Astfel, rulota ofera o dinamica de condus plina de satisfactie pe care o astepti de la un Ford Transit, impreuna cu un nivel remarcabil de confort, inovatie si functionalitate.

Confort si functionalitate

Smart design pentru mai mult spatiu de depozitare

Zona de baie din spatele noului Ford Transit Custom Nugget Plus are toaleta electrica si, in locul unui perete intreg, are incorporat un ecran retractabil, pentru intimitate. Asta inseamna si mai mult spatiu pentru un dulap mai incapator in baie.

New Ford Transit Custom Nugget Plus interior toilet view
New Ford Transit Custom Nugget Plus interior kitchen view

Chiuveta proiectata pentru mai mult spatiu

Noul Ford Transit Custom Nugget Plus are o chiuveta rabatabila comoda, in toaleta din spate. Asta inseamna ca, atunci cand nu o utilizezi, o poti ridica pentru a crea mai mult spatiu.

Catering la bord

Bucataria complet echipata ce se afla in partea din spate a vehiculului iti ofera mult spatiu de gatit si spatiu pentru depozitarea cutiilor, sticlelor, pachetelor… Zona include o plita pe gaz cu doua ochiuri, chiuveta si robinet si tot spatiul de lucru de care ai nevoie ca sa-ti pregatesti masa.

New Ford Transit Custom Nugget Plus interior kitchen view

Utilitate

New Orange Ford Transit Custom Nugget rear view of bike rack

Locuri de calatorie pentru biciclete

Cu suportul optional pentru biciclete, poti prinde in siguranta bicicletele tale in spatele vehiculului. Asa ca, acum, poti merge cu bicicleta oriunde vrei.

Experienta la volan

New Black Ford Transit Custom Nugget Plus driving on country road

Tehnologii de condus de ultima generatie

Disponibil cu o gama de tehnologii inteligente de asistare a soferului, Noul Ford Transit Custom Nugget Plus este proiectat pentru a face fiecare calatorie mai usoara si mai placuta. O gama larga de tehnologii avansate printre care Sistemul de Asistenta pentru Unghiul Mort care vede si vehiculele pe care poate nu le-ai vazut, Sistemul de Asistenta Inteligenta care te ajuta sa mentii limita de viteza si Sistemul de avertizare la parasirea benzii care te atentioneaza imediat cand virezi brusc sau cand parasesti banda.

Siguranta si securitate

Tehnologie inteligenta de siguranta

Noul Transit Custom Nugget Plus ofera o serie de tehnologii sofisticate proiectate pentru a te ajuta sa te protejezi pe tine si vehiculul tau. Acestea includ Asistenta la Pre-Coliziune cu Detectarea Pietonilor ca sa te mentina in siguranta pe tine si pe pasagerii tai, dar si pe ceilalti participanti la trafic. In timp ce sistemele inteligente de securitate, cum ar fi incuietorile anti-furt ale usilor, sunt create special pentru linistea ta..

New Grey Ford Transit Custom Nugget Plus driving in forest
New Orange Ford Transit Custom Nugget exterior close up of tyre

Avertizare timpurie a eventualelor pene

Sistemul de Monitorizare a Presiunii in Cauciucuri poate detecta daca unul dintre cauciucurile tale au inceput sa piarda presiune in timpul calatoriei. Sistemul acesta intelligent te avertizeaza aprizand o icoana in bord

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top