Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT CUSTOM > Trail

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Cu un design robust, nou, si o capacitate imbunatatita, Ford Transit Custom Trail este conceput pentru a asigura dezvoltarea afacerii tale. 

Diferentialul mecanic cu alunecare limitata (doar transmisie manuala) imbunatateste manevrarea Transit Custom Trail atunci cand conduci pe teren accidentat, prin transmiterea de putere catre rotile cu cea mai mare tractiune, in timp ce o serie de motoare sofisticate imbunatatesc eficienta si reduc emisiile. 

Stilul exterior remarcabil al Transit Custom Trail, care include o grila frontala unica FORD cu format indraznet, te ajuta sa iesi in evidenta oriunde te-ai afla. Iar jantele din aliaj de 16", cu 10 spite, completeaza aspectul.

Caracteristici principale

Cand activitatea pe care o desfasori te poarta in locuri neobisnuite, ai nevoie de o autoutilitara pe care sa te poti baza. Cu un diferential mecanic cu alunecare limitata (doar transmisie manuala), Transit Custom Trail te ajuta sa ajungi chiar si la cele mai indepartate locatii. Iar designul nou si impunator, cu sine de plafon optionale si trepte laterale, garanteaza ca te vei face remarcat.

Ford Transit Custom cu motor Ford EcoBoost Hybrid

Motorul Ecoboost Hybrid

Transit Custom Trail este disponibil ca EcoBoost Hybrid. Aceasta tehnologie hibrida contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor, datorita motorului electric mic, alimentat de o baterie, care asigura un sprijin suplimentar motorului cu ardere interna atunci cand este necesar. Energia cinetica si franarea regenerativa reincarca bateria hibrida de 48 de volti, in timp ce conduci.

Diferential mecanic cu alunecare limitata

Transit Custom Trail este construit pentru a te ajuta sa abordezi cu usurinta terenul accidentat. Disponibil pe vehicule cu transmisie manuala, diferentialul mecanic cu alunecare limitata reduce rotirea nedorita a rotii, in special pe suprafete necompacte sau neuniforme, prin directionarea puterii catre roata cu cea mai mare tractiune. Acest lucru te ajuta sa iti continui deplasarea si imbunatateste stabilitatea autoutilitarei atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Ford Transit Custom Trail prim-plan motor

Motor Diesel EcoBlue

Noul Transit Custom Trail dispune de o gama de motoare diesel Ford EcoBlue de 2 litri puternice, ecologice si rafinate, cu patru grupuri motopropulsoare, care ofera o putere de pana la 185 CP. Fiecare motor respecta standardele stricte de emisii Euro 6.2.

Caracteristici si specificatii tehnice

Afla detalii despre caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestui model.

Ford Transit Custom pe un santier de constructii
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top