Home > Vehicule comerciale > NOUL FORD TRANSIT VAN > Promotii > Promotii persoane juridice

Promotii Ford TRANSIT pentru persoane juridicepromotion

Ford Transit

FORD TRANSIT

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Noul Ford TRANSIT VAN TREND EcoBlue 2.0l 105CP FWD

  avantaj client de pana la 6.000 € fara TVA*

  New Transit Van

  Noul Ford Transit Van este construit si reinventat, astfel incat sa ofere o performanta extraordinara, pe masura nevoilor tale. Noua dinamica de conducere si economia competitiva de combustibil a  noul model, vor deveni pilonii afacerii tale.

  Afla ce sustinere poate oferi noul Transit afacerii tale!

  Oferta pentru Noul Ford Transit VAN 2.0l EcoBlue 105 CP, cu pachet Trend include:

  • Aer conditionat;                                                            
  • Oglinzi electrice;
  • Senzori parcare fata/spate;
  • Geamuri electrice;
  • Pilot automat;

  Garantie 2+2 ani / fara limita de km

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  *Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%), aplicat la pretul fara TVA afisat mai sus.  Foarte important inainte de a decide achizitia:1) avantajul comunicat este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania ; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanti in campanie; contravaloarea suportului acordat de Ford Romania prin programul Rabla dezvoltat de Ford 2)Campania este adresata persoanelor juridice; 3) este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, cu valabilitate pana la 31.12.2019. (4) Programul Rabla dezvoltat de Ford este o campanie de promovare a vanzarilor organizata independent de importatorul Ford Romania SA pana la 31.12.2019, in limita stocului disponibil la dealerii Ford si este diferit de programul de innoire a parcului auto multianual dezvoltat de catre Administratia Fondului pentru Mediu.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale suplimentare celor deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate in valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislatiei europene in vigoare. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) este de 7.7 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 161, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

  Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2019.

Top