Home > Vehicule comerciale > RANGER > Promotii > Promotii persoane juridice

Promotii Ford Ranger pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

RANGER

FORD RANGER

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Ford Ranger

  rată lunară de la  322 €** + TVA

                       și dobândă 0%**

  Ranger

  Fii o forță în business, cu un partener de calibrul tău!

  Construcție solidă, putere de tracțiune și dotări de ultima oră. Ford Ranger duce și mai departe calitățile care au consacrat gama, prin upgrade-uri spectaculoase la nivel de confort, design și funcționalitate.

  Ford Ranger XLT 2.2  160 CP e mereu gata de acțiune și vine echipat cu:

  •           aer condiționat;

  •           radio, Bluetooth, conexiune USB;

  •           faruri de ceață;

  •           oglinzi electrice și încălzite;

  •           geamuri electrice.

  Oferta include și:

  • pachetul offroad;
  • cârlig remorcare;
  • vopsea metalizată.

  Vino în showroom-urile Ford și primești beneficii de excepție pentru afacerea ta:

  -        dobândă 0%**

  -        rată lunară de la 322 €**+ TVA

  -        garanție extinsă (2+2 ani sau 150.000 km) **

  Termeni și condiții aplicabile promoției:

  ** Imaginea este cu titlu de prezentare și nu creează obligații contractuale.

  Oferta financiară este adresată exclusiv persoanelor juridice și este oferită de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Ranger XLT 2.2 160CP, în valoare de 24.605,61 Euro+TVA (29.280,67 Euro TVA inclus), avans 25% în valoare de 6.151,40 Euro+TVA (7.320,17 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuală a dobânzii 0% fixă, comision analiză dosar 2,5% din prețul mașinii (615,14 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,10% (18,45 Euro +TVA), valoarea ratei lunare 322 Euro+TVA (383,18 Euro TVA inclus). Rată lunară conține prinicipal, dobânda și comision de administrare lunar. În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

  Această ofertă include garanția extinsă (2 + 2 ani sau 150.000 km).

  IMPORTANT: Garanția extinsă acoperă aceleași componente ca și garanția de bază, cu anumite excepții pe care va rugăm să le consultați pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completă a acestui produs.

  Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotări opționale, altele decât cele deja menționate, și este supusă unor termene și condiții fiind valabilă în limita stocului dealerilor participanți în acest program până la 30.09.2019.

  Valorile de emisii și consum rezultate în urma aplicarii algoritmului prezentat mai jos sunt consum mixt 7.0 l/100 km; emisii CO2: 184 g/km.

  Foarte important în ceea ce privește măsurarea valorilor de emisii și consum:

  În perioada septembrie 2017- decembrie 2019, majoritatea vehiculelor noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Ușoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care este o procedură de testare nouă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2, într-o manieră mai realistă. De la 1 septembrie 2018, în ceea ce privește modelele noi de autovehicule, WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC).

  Dat fiind că aceste noi condiții de testare sunt mai realiste, consumul decombustibil și emisiile de CO2 măsurate conform procedurii WLTP sunt, în majoritatea situațiilor, mai mari decât valorile măsurate conform NEDC.

  Având în vedere că perioada de mai sus este o perioada de tranziție din perspectiva aplicării ambelor proceduri de testare, valorile prezentate în acest document sunt valori tranzitorii în ceea ce privește emisiile de CO2 și consumul de combustibil, valorile WLTP fiind transpuse în valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC-CO2MPAS) folosit în această perioada de tranziție. Aceste noi proceduri de măsurare a valorilor de emisii și consum (NEDC CO2MPAS și WLTP) influențează taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informații legate de nivelul emisiilor și consum, contactați rețeaua noastră de dealeri autorizați Ford.

  Valori precum consumul de combustibil și/sau de curent electric sau distanță maximă parcursă în modul electric sunt măsurate în prezent în conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS și cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifică pe măsură adaptării la la procedurile de omologare în continuă evoluție.

  Pentru informații de ordin legal suplimentare va rugăm consultați www.rarom.ro , secțiunea dedicată acestei teme și autoritățile/legislația fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.

   Detalii și explicații suplimentare despre campanie - la dealerii autorizați Ford participanți la campanie.

Top