Home > Vehicule comerciale > RANGER > Promotii > Promotii persoane juridice

Promotii Ford Ranger pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

RANGER

FORD RANGER

Alege o promotie:

Alege alt model

 • FORD RANGER XLT

  avantaj client 5.785 €**

  Fii o forta in business, cu un partener de calibrul tau!

  Constructie solida, putere de tractiune si dotari de ultima ora. Ford Ranger duce si mai departe calitatile care au consacrat gama, prin upgradeuri spectaculoase la nivel de confort, design si functionalitate.

  In poti achiziona chiar acum, cu oferta speciala de Black Friday.

   

  Ford Ranger

  Ford Ranger XLT 2.2 are 160 CP e mereu gata de actiune si este echipat cu:

  • Aer conditionat manual;
  • Radio, Bluetooth, conexiune USB;
  • Faruri de ceata;
  • Oglinzi electrice si incalzite.

  Pachet promotional:

  • Geamuri electrice.
  • Pachetul offroad;
  • Carlig remorcare;
  • Vopsea metalizata.

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  ** Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Ranger XLT 2.2 160HP, in valoare de 24.859 Euro+TVA (29.583 Euro TVA inclus), avans 25% in valoare de 6.215 Euro+TVA (7.396 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, comision analiza dosar 2,5% din pretul masinii (621 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,05% (9,32 Euro +TVA), valoarea ratei lunare 316 Euro+TVA (376 Euro TVA inclus). Preturile finale vor fi achitate in Lei la cursul stabilit contractual cu finantatorul/dealerul. Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

  Aceasta oferta include garantia extinsa (2+2 ani de garantie sau 150,000 kilometri).

  IMPORTANT: Garanția extinsă acoperă aceleași componente ca și garanția de bază, cu anumite excepții pe care va rugam sa le consultati pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completa a acestui produs.

  Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotări opționale, este supusă unor termene si condiții fiind valabilă în limita stocului dealerilor participanți în acest program pana la 28.11.2018.

  Avand in vedere ca autovehiculul prezentat face parte din clasele N1 (clasele II sau III) sau N2 in legatura cu care Regulamentul WLTP 2017/1151 intra in vigoare la data de 01.09.2019, consumul de carburant mixt si emisiile de CO2 sunt masurate in conformitate cu cu dispozițiile legale în vigoare (i.e. Regulamentul nr 715/2007) si (CE) 692/2008), acestea fiind dupa cum urmeaza: consum mixt 7,1 l/100 km; emisii CO2: 184 g/km.

  Detalii și explicații suplimentare despre campanie - la dealerii autorizați Ford participanți la campanie.

 • FORD RANGER

  rata lunara 316 €** + TVA
  si 0%** dobanda

  Fii o forta in business, cu un partener de calibrul tau!

  Constructie solida, putere de tractiune si dotari de ultima ora. Ford Ranger duce si mai departe calitatile care au consacrat gama, prin upgradeuri spectaculoase la nivel de confort, design si functionalitate.

  Ford Ranger XLT 2.2 si 160 CP e mereu gata de actiune si vine echipat cu:

   

  Ford Ranger
  • aer conditionat;
  • radio, Bluetooth, conexiune USB;
  • faruri de ceata;
  • oglinzi electrice si incalzite;
  • geamuri electrice

  Vino in showroom-urile Ford la Business Weeks si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta:

  • dobanda 0%**;
  • rata lunara 316 euro**;
  • garantie extinsa (2+2 ani sau 150.000 km).

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  ** Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.
  Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Ranger XLT 2.2 160HP, in valoare de 24.859 Euro + TVA (29.583 Euro TVA inclus), avans 25% in valoare de 6.215 Euro + TVA (7.396 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, comision analiza dosar 2,5% din pretul masinii (621 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,05% (9,32 Euro + TVA), valoarea ratei lunare 316 Euro + TVA (376 Euro TVA inclus). Preturile finale vor fi achitate in Lei la cursul stabilit contractual cu finantatorul/dealerul. Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.
  Aceasta oferta include garantia extinsa (2+2 ani de garantie sau 150.000 kilometri).
  IMPORTANT: Garantia extinsa acopera aceleasi componente ca si garantia de baza, cu anumite exceptii pe care va rugam sa le consultati pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completa a acestui produs.
  Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene si conditii fiind valabila in limita stocului dealerilor participanti in acest program pana la 14.11.2018.
  Avand in vedere ca autovehiculul prezentat face parte din clasele N1 (clasele II sau III) sau N2 in legatura cu care Regulamentul WLTP 2017/1151 intra in vigoare la data de 01.09.2019, consumul de carburant mixt si emisiile de CO2 sunt masurate in conformitate cu cu dispozitiile legale in vigoare (i.e. Regulamentul nr 715/2007) si (CE) 692/2008), acestea fiind dupa cum urmeaza: consum mixt 7,1 l/100 km; emisii CO2: 184 g/km.
  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.
  Valori precum consumul de combustibil si/sau de curent electric sau distanta maxima parcursa in modul electric sunt masurate in prezent in conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptarii la la procedurile de omologare in continua evolutie.
  Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.
  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

Top