Home > Vehicule comerciale > TRANSIT AUTOSASIU > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort

Autosasiul cu cabina Transit e proiectat sa ofere utilitate maxima. De asemenea, incorporeaza caracteristici si tehnologii concepute special pentru a te ajuta. Imediat dupa ce le vei incerca, te vei intreba cum te-ai descurcat pana acum fara ele.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Preia comanda cu tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si mai multe functii. Noua interfata are butoane mai mari pentru o utilizare mai facila, iar ecranul tactil colorat recunoaste acum gesturi de strangere si glisare specifice smartphoneurilor si tabletelor pentru o navigare si mai intuitiva. SYNC 3 include, de asemenea, aplicatiile AppLink, CarPlay si Android AutoMobile Data Charges, pentru a afisa informatiile smartphoneului tau pe ecranul tactil.

Pe scaunul soferului

Scaunul soferului este complet reglabil, impreuna cu volanul, astfel incat iti poti gasi pozitia ideala de condus. Exista si o cotiera incorporata, in timp ce suportul reglabil pentru zona lombara, scaunele incalzite si functia de reglare electrica a scaunului soferului sunt optionale. Mai exact, in timp ce asigura un nivel inalt de rezistenta si durabilitate, specific vehiculelor comerciale, scaunele sunt concepute pentru a fi la fel de confortabile ca cele dintr-un autoturism.

In the driving seat
A system that entertains and informs

Hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si functii si mai numeroase. Noua interfata are butoane mai mari, pentru a facilita utilizarea, iar ecranul tactil recunoaste acum gesturile "pinch" si "swipe", specifice telefoanelor inteligente si tabletelor, pentru navigare si mai intuitivă.

Sistemul Ford Easy Fuel pentru alimentare fara probleme

Aceasta tehnologie utila face imposibila alimentarea gresita a masinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult, datorita faptului ca sistemul Ford Easy-Fuel e un sistem fara buson, nu va mai trebui sa pui mana vreodata pe un buson murdar.

Ford Easy-Fuel, for foolproof filling-up
Wing mirrors that fold themselves away from harm

Oglinzi laterale care se pot proteja singure

Pentru a evita eventuala deteriorare, oglinzile pliabile electric se pliaza dupa ce parchezi. Iar pozitia pliata protejeaza, de asemenea, si elegantele semnalizatoare integrate.

Deschizi si inchizi geamurile cu o singura atingere

La atingerea unui buton poti deschide sau inchide complet toate geamurile.

Open and close your windows with a single touch
Power Sockets in Ford Transit Chassis Cab

Prize

Pe langa cele doua prize electrice de 12 V, poti opta si pentru o priza de 150w/230V, amplasata intre scaunul soferului si cele ale pasagerilor din fata: ideala pentru incarcarea uneletelor electrice, a laptopurilor sau a altor echipamente, fara a mai fi necesare adaptoare speciale.

Top