Home > Vehicule comerciale > TRANSIT CONNECT > Promotii > Persoane juridice

Promotii Ford Transit Connect pentru persoane juridiceFord Important Information - Commercial Vehicles: Retail

TRANSIT CONNECT

FORD TRANSIT CONNECT

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Transit Connect MCA Van Trend LWB 1.5l 100 CP

  Rata lunara 212 € fara TVA*

  Dobanda 0%*

  Garantie extinsa 2+2 ani in limita a 300.000 km*

  transit connect

  Cu un aspect nou si rafinat, un interior modern si cea mai avansata tehnologie Ford, Transit Connect a evoluat din toate punctele de vedere.

  Rezistenta, durabilitatea si functionalitatea marcii Transit continua sa se manifeste in detalii cum ar fi peretele despartitor ingenios, care permite incarcarea la capacitate maxima, sau locul din fata flexibil, pentru pasager. Ai la dispozitie optiuni de ampatament scurt si lung, care ofera volume de incarcare de pana la 3,6 m³ si o sarcina utila intre 520-890 kg. Tehnologia a imbunatatit, de asemenea, consumul de combustibil si a redus emisiile si, odata cu ele, costurile totale de utilizare.

  Dotari incluse pentru Transit Connect MCA Van Trend LWB 1.5l 100 CP:

  • Aer conditionat
  • Oglinzi electrice
  • Geamuri electrice
  • Faruri de ceata

  *Termeni si conditii:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului Connect MCA Van Trend LWB 1.5 100 CP aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%), aplicat la pretul fara TVA afisat mai sus. 

  Valoarea recomandata a autovehiculului este de 16,199 Euro+TVA (19,276.81 Euro TVA inclus).

  *Exemplu reprezentativ pentru principalele elemente de cost ale finantarii in regim de leasing financiar, pentru un autovehicul cu un pret de achizitie de 16,199 Euro+TVA (19,276.81 Euro TVA inclus) si un avans de 25% in valoare de 4,049.75 Euro+TVA (4,819.2 Euro TVA inclus) cu o perioada de leasing de 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, valoare reziduala 1% (161.99 EUR fara TVA, 192.77 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 404.98 Euro + TVA (481.92 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.10% in valoare de 12.15 Euro + TVA (14.46 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 211.94 Euro+TVA (252.2 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Aceasta oferta include garantia extinsa (2 + 2 ani sau 300.000 km)

  Pretul autovehiculului nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Valoarea de pret afisata este rezultata in urma aplicarii cumulative a unui suport financiar din partea Ford Romania SA si a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford. Valoarea finala de achizitie pe baza careia se va calcula nivelul finantarii variaza in functie de cursul de schimb agreat cu distribuitorul si/sau finantatorul. Ambele suporturi financiare se scad din pretul de lista al autovehiculului.

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 4.9-6.3 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):127-166. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Oferta este valabila in perioada 1.07-30.09.2021.Oferta se aplica vehiculelor comandate in perioada mentionata in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Top