Home > Vehicule comerciale > TRANSIT MINIBUS > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort

Utilizarea unui vehicul de dimensiuni mari pentru pasageri, atrage dupa sine o serie de nevoi si responsabilitati. Asadar, Transit Minibus e special conceput pentru aceasta sarcina specifica. Incorporeaza numeroase functii inovatoare, ingenioase si utile, pentru a optimiza confortul, lejeritatea si siguranta soferului si pasagerilor.

Scaunul soferului este reglabil electric

Beneficiezi de o optiune cu scaun frontal ergonomic care include o cotiera incorporata si suport reglabil pentru zona lombara, care este de asemenea, incalzit si are 10 pozitii reglabile electric, astfel incat este usor sa gasesti pozitia de condus ideala pentru tine sau alti soferi.

Electrically-operated driver’s seat
Overhead Luggage Rack

Raft pentru bagaje deasupra capului

  • Gama Transit Minibus are acum o versatilitate mult mai mare a rafturilor pentru bagaje
  • Disponibile ca dotari optionale pentru modelele L3 (cu acoperis inalt) si sunt standard pentru modelul L4 460
  • Lampile cu LED-uri pentru citit sunt standard ca parte a rafturilor pentru bagaje

O alerta care te atentioneaza cand parasesti banda din greseala

Daca detecteaza ca incepi sa parasesti accidental banda, Sistemul de avertizare la parasirea benzii te atentioneaza imediat printr-o vibratie a volanului si prin afisarea unui indicator de avertizare vizuala.

Lane Keeping Alert
Rear air conditioning

Aer conditionat pentru pasagerii de pe scaunele spate

Vehiculul este dotat cu un sistem de aer conditionat separate pentru compartimentul de pasageri din spate. Sistemul dispune de comenzi rotative proprii, iar pentru fiecare rand de scaune sunt prevazute si doua iesiri la nivelul piciorului. Racirea se face pe partea de sus, iar incalzirea de sub scaune pentru eficienta maxima.

Faruri care se aprind cand virezi pentru o manevrare mai usoara pe timp de noapte

Cand vrei sa iei un viraj pe timp de noapte, Transit Minibus te ajuta cu noua optiune de iluminare in viraje. Pozitionata in partea superioara a farurilor, se activeaza automat pentru a ilumina partea corespunzatoare a drumului, ajutandu-te sa vezi drumul mai clar. Optiune standard la seria Trend.

Static Cornering Lamps
Reclining seats

Scaune pentru pasageri reglabile

Cu scaune care se pot inclina si regla și cotiere incorporate pentru seria Trend, pasagerii tai se pot relaxa și bucura de calatorie. Tooltip

Geamuri laterale spate fumurii si glisante

Transit Minibus este dotat cu geamuri fumurii din material de cea mai inalta calitate si un sistem de ventilatie suplimentar prin deschiderea geamurilor, pentru pasagerii de pe randul al patrulea.

Opening rear side windows
230-volt power socket

Incarcare la indemana

O mufa optionala de 150 W, 230 V, este situata intre scaunul soferului si scaunul din dreapta: ideala pentru incarcarea laptopurilor sau a altor echipamente fara a fi nevoie de adaptoare speciale

Acces usor din toate unghiurile

Usa laterala glisanta are deschiderea a doua usi de dimensiuni standard. Pentru o urcare usoara in vehicul, o treapta activata electronic este incoporata in pachetul standard, impreuna cu manerele pentru pasageri, amplasate convenabil pe ambele laturi ale usii glisante.

Electrically-operated side step
230-volt power socket

Oglinzi laterale care se pot proteja singure

Pentru a evita eventuala deteriorare, oglinzile pliabile electric se pliaza dupa ce parchezi. Iar pozitia pliata protejeaza, de asemenea, si elegantele semnalizatoare integrate.

Diametru de bracaj

Ford Transit Minibus L2 are un diametru de bracare de doar 11,9 metri. Chiar si modelele mai lungi sunt usor de manevrat si de intors, in special cu servodirectie avansata.

 

Turning Circle
230-volt power socket

Sistemul Ford Easy Fuel pentru alimentare fara probleme

Aceasta tehnologie utila face imposibila alimentarea gresita a masinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult, datorita faptului ca sistemul Ford Easy-Fuel e un sistem fara buson, nu va mai trebui sa pui mana vreodata pe un buson murdar.

Curata parbrizul rapid cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta e creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Trebuie doar sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc, pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor. Sistemul actioneaza in cateva secunde, chiar si la temperaturi negative.

Turning Circle
Top