Home > Vehicule comerciale > TRANSIT MINIBUS > Caracteristici > Siguranta si securitate

Siguranta

Transit Minibus are o lista lunga de tehnologii care ii pot pregati si proteja pe soferi si pasageri de aproape orice incident. Sunt disponibile, de asemenea, sisteme de securitate avansate pentru a oferi protectie maxima vehiculului si tie, implicit.

 

Mentine controlul, indiferent de conditii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia.

ESC

Tehnologia de Mentinere

Tehnologia de Mentinere a controlului in viraje detecteaza momentul in care soferul ia o curba prea repede si reduce rapid cuplul motorului, aplicand franele pe roti individuale, pentru a mentine vehiculul in siguranta, sub control. Aceasta tehnologie unica este utila in special in curbele cu inclinatie laterala, cum ar fi rampele de acces sau de iesire de pe autostrada.

Putere suplimentara pentru franare de urgenta

Sistemul de asistenta la franarea de urgenta ajuta vehiculul sa atinga eficienta maxima de franare in cazul unei situatii de urgenta. Este controlat automat prin intermediul Sistemului de control electronic al stabilitatii, care detecteaza presiunea pe care o aplici pe pedala de frana si creste automat aceasta presiune, daca este cazul.

Emergency Brake Assist

Protectie continua impotriva rasturnarii

Senzorul unic Ford pentru rata de deviere ajuta Sistemul de reducere al efectului de rasturnare sa mentina pneurile pe sol, in special cand centrul de greutate e ridicat si cand vehiculul parcurge viraje cu partea exterioara mai coborata.

Aderenta maxima cu efort minim

Un sistem avansat de control al tractiunii elimina alunecarea in exces a rotilor si iti asigura cea mai buna aderenta, performanta si stabilitate, atunci cand ai mai mare nevoie. Sistemul monitorizeaza incontinuu si ajusteaza puterea livrata rotilor individuale ale vehiculului, asigurand contact si aderenta maxime, cand accelerezi.

Traction Control System (TCS)
Enhanced airbag system for maximum protection

Airbaguri pentru sofer, pasager, laterale si tip cortina

O gama de airbag-uri e disponibila, fie in pachetul standard, fie in pachetele optionale. Acestea includ airbag-urile pentru sofer si pasagerul din fata.De asemenea, senzori avansati sunt pozitionati in puncte cheie in vehicul, pentru a asigura o reactie rapida si controlata.

Alarma de perimetru pentru securitate sporita

O alarma de perimetru optionala iti protejeaza vehiculul, declansandu-se instant, daca usile sau capota sunt deschise cu forta.

Alarm options
Trailer Sway Assist

Mentinerea in siguranta pe banda de rulare a remorcii

Sistemul de stabilizare a remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, facand ca remorcarea sa fie mai controlata. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile.

Top