Home > Vehicule comerciale > TRANSIT > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort si comoditate

Pe langa constructia rigida, noul Transit este, de asemenea, conceput pentru a iti usura viata profesionala. Vei descoperi o gama larga de caracteristici ingenioase, precum idei de depozitare inteligente si scaune care iti pot oferi un spatiu de birou. in plus, poti folosi comenzi vocale pentru a efectua si receptiona apeluri din mers, multumita tehnologiei SYNC 2. Asa ca, poti face afaceri din miscare, fara sa iti desprinzi mainile de pe volan si ochii de la drum

Utilitara ta, biroul tau

Cu ajutorul conectivitatii mobile integrate in vehicul, nu a fost vreodata mai simplu sa iti desfasori activitatea, oriunde te-ai afla. Astfel, cabina incorporeaza caracteristici proiectate pentru a te ajuta sa ai tot ce iti trebuie la indemana. Dispui de una sau doua prize de 12 V, intrare auxiliara si conectivitate USB, plus suporturi pentru pahare, spatiu pentru un laptop sau dosare de dimensiune A4 si o tava optionala de depozitare sub scaun.

Comfortable Front Seats

Un plus de confort cu ajutorul scaunelor incalzite ajustabile

Indiferent de conditiile de afara, te poti simti confortabil in vehiculul tau. Poti alege scaune frontale incalzite, optionale, pentru a-ti tine de cald chiar si iarna. Si, de asemenea, pentru a te asigura ca toti pasagerii calatoresc cat mai confortabil.

O zona de incarcare protejata, usor de curatat

Protectia durabila a podelei nu doar protejeaza podeaua utilitarei, dar ajuta si la reducerea zgomotului in timp ce conduci. Deoarece aceasta podea e mai ridicata cu 100 mm in laterale, e usor de periat, de aspirat si de spalat.

Ford Transit steering wheel detail

O coloana de directie care se regleaza conform nevoilor tale

Pentru a te ajuta sa gasesti pozitia de condus ideala, cea mai confortabila, coloana de directie se regleaza cu usurinta atat pe inaltime, cat si in adancime.

Un sistem care iti ofera divertisment si informatii

Gama larga de optiuni avansate de divertisment si informatii include radio DAB, CD player, port USB, boxe premium, navigatie si sistemul Ford SYNC cu comanda vocala.

Multi Function System

Manevrele sunt mult mai facile

Transit L2 are un diametru de bracaj de numai 11,9 metri. Si chiar si modelele mai lungi sunt foarte usor manevrabile si simplu de virat, in special cu sistemul avansat de servodirectie.

Turning Circle
PowerShift

Ford PowerShift. Rapid si cu economie de combustibil

Imbinand confortul asigurat de transmisia automata cu controlul asociat unei cutii de viteze manuale, aceasta cutie de viteze avansata, cu 6 trepte de viteza, preselecteaza urmatoarea treapta pentru tine, pentru a nu pierde din putere cand treci de la o treapta de viteza, la alta. Schimbarile de trepte uluitor de rapide si line ale Ford PowerShift fac din condus o experienta mai placuta, economisind in acelasi timp combustibil si reducand emisiile de CO2 in comparatie cu o cutie de viteze automata obisnuita.

Stabilizare in conditii de vant lateral

Ajuta soferul sa mentina vehiculul pe banda de deplasare in conditii de vant puternic si in rafale, folosind Sistemul de control electronic al stabilitatii, pentru a detecta momentul cand vehiculul e afectat de vantul lateral.

Side Wind Stabilisation
Schema of lockable parts in Ford Transit

Deschizi si inchizi geamurile cu o singura atingere

La atingerea unui buton poti deschide sau inchide complet toate geamurile.

Top