Home > Vehicule comerciale > TRANSIT > Caracteristici > Siguranta si securitate

Siguranta

De la ajutorul pe care ti-l ofera sa mentii cauciucurile pe sol prin viraje cu partea exterioara mai coborata, la un sistem care poate solicita asistenta in situatii de urgenta. Transit e echipat cu o lunga lista de tehnologii care fac viata mai usoara. Exista, de asemenea, o gama larga de sisteme care ajuta la protectia ta, a masinii tale si a incarcaturii acesteia.

Protectie continua impotriva rasturnarii

Senzorul unic Ford pentru rata de deviere ajuta Sistemul de reducere al efectului de rasturnare sa mentina pneurile pe sol, in special cand centrul de greutate e ridicat si cand vehiculul parcurge viraje cu partea exterioara mai coborata.

Mentii controlul mai usor

Controlul virajelor detecteaza momentul in care soferul ia o curba prea repede si poate reduce rapid cuplul motorului (aplicand franele pe roti individuale), pentru a mentine vehiculul sub control, in siguranta.

Electronic Stability Control

Mentine controlul, indiferent de conditii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia.

Mentinerea in siguranta pe banda de rulare a remorcii

Sistemul de stabilizare a remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, facand ca remorcarea sa fie mai controlata. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile.

Trailer Sway Assist
Top