Ford Ecobonus

PROFITĂ DE AVANTAJELE MODELELOR FORD HIBRIDE ȘI BENEFICIEZI DE UN ECOBONUS DE PÂNĂ LA 7.300 €* TVA INCLUS

Descoperă promoțiile, configurează modelul tău Ford sau solicită o ofertă personalizată mai jos.

Red Puma

PUMA

Reducere de la 4.500 €* TVA inclus

Prin Ford Ecobonus

Garanție complexă 5 ani în limita a 100.000 km**

Credit auto cu dobandă fixă în lei* 4.49%

Comision analiza 0 lei

Comision lunar 0 lei

 

 •  

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala; Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program. Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile pana la data de 31.12.2023. Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.4 – 5.6 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 121 – 127. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice. **Garantia complexa de 5 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (3 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect). *Exemplu reprezentativ de calcul pentru Puma Titanium 1.0 Mhev 125CP – 19.900  Euro TVA inclus (avans 20%, perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing  IFN SA. Detalii si explicatii suplimentare despre campanie – in pagina de PROMOȚII FORD si la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

  Oferta este valabila pana la 31.12.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate. Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

KUGA FULL HYBRID AWD

Reducere de la 7.300 €* TVA inclus

Prin Ford Ecobonus

Garanție complexă 5 ani în limita a 100.000 km**

Credit auto cu dobandă fixă în lei* 4.49%

Comision analiza 0 lei

Comision lunar 0 lei

 

Kuga Full Hybrid AWD
 •  

  Oferta este adresata persoanelor fizice pentru modelul FORD KUGA Titanium 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP AWD, transmisie automata. *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program. Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile pana la data de 31.12.2023. Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Ford Kuga 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP AWD, transmisie automata CVT, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.7-5.8 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 130-132. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice. **Garantia complexa de 5 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (3 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  *Exemplu reprezentativ de calcul pentru KUGA 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP AWD transmisie automata –33.100  Euro TVA inclus (avans 20%, perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing IFN SA. Detalii si explicatii suplimentare despre campanie – in pagina de PROMOȚII FORD si la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

  Oferta este valabila pana la 31.12.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate. Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Kuga Plug-In Hybrid

KUGA PLUG-IN HYBRID

Reducere de la 6.350 €* TVA inclus

Prin Ford Ecobonus

Garanție complexă 5 ani în limita a 100.000 km**

Credit auto cu dobandă fixă în lei* 4.49%

Comision analiza 0 lei

Comision lunar 0 lei

Cel mai vandut Plug-in Hybrid in Europa si in Romania in 2022***

 

 •  

  Oferta este adresata persoanelor fizice pentru modelul 2.5 Duratec Plug-in Hibrid, 225CP FWD, transmisie automata. *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program. Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile pana la data de 31.12.2023. Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Kuga Titanium 2.5 Duratec Plug-in Hibrid, 225 CP FWD, transmisie automata CVT, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 1.0 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 22-23. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice. **Garantia complexa de 5 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (3 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect). *Exemplu reprezentativ de calcul pentru KUGA Titanium 2.5 Duratec Plug-in Hibrid, 225CP FWD, transmisie automata –36.000  Euro TVA inclus (avans 20%, perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing IFN SA. Detalii si explicatii suplimentare despre campanie – in pagina de PROMOȚII FORD si la dealerii autorizati Ford participanti la campanie. ***Conform datelor publice publicate de institutiile statului cu atributii de inregistrare a autovehiculelor in circulatie. Cel mai vândut plug-in hybrid din Europa conform IHS Markit octombrie 2022, pe baza datelor de înregistrare din ianuarie-oct pentru 20 de piețe europene (Austria, Belgia, Regatul Unit, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, România, Suedia și Elveția).

  Oferta este valabila pana la 31.12.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate. Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

FOCUS mHEV

Reducere de la 3.050 €* TVA inclus

Prin Ford Ecobonus

Credit auto cu dobandă fixă în lei* 4.99%

 

Blue Focus
 •  

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Focus Titanium, 1.0 mHEV Benzina 125 CP, cutie manuala, caroserie 5 usi. *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program. Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile pana la data de 31.12.2023. Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Focus Titanium , 1.0 mHEV Benzina 125 CP, manual, caroserie 5 usi, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.2 – 5.3 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 117-119. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice. *Exemplu reprezentativ de calcul pentru Focus Titanium , 1.0 mHEV Benzina 125 CP, cutie manuala, caroserie 5 usi – 22.500  Euro TVA inclus (avans 20%,  perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing  IFN SA. Detalii si explicatii suplimentare despre campanie – in pagina de PROMOȚII FORD si la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

  Oferta este valabila pana la 31.12.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate. Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.