Ford Ecobonus

PROFITA DE AVANTAJELE MODELELOR FORD HIBRIDE

Descoperă promoțiile, configurează modelul tău Ford sau solicită o ofertă personalizată mai jos.

FOCUS TITANIUM MHEV

Focus Titanium, 1.0 mHEV Benzina 125 CP, cutie manuala, caroserie 5 usi

18 650 euro (TVA inclus) prin programul Rabla*

Garantie complexa 5 ani in limita a 100 000 km**

Dobanda fixa pe toata perioada contractuala de la 4.99%**

 

SPECIFICATII / ELEMENTE INCLUSE:  
Faruri cu tehnologie LED, Sistem multimedia SYNC4, touchscreen 13.2", Navigatie, DAB, Apple Car Play & Android Auto, Aer conditionat automat, Oglinzi laterale incalzite si ajustabille electric, Geamuri cu actionare electrica, Pilot automat, Sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare, Sistem de asistenta la pastrarea benzii de rulare, Sistem de asistenta pre-coliziune, Senzori de parcare fata si spate

Focus mHEV
 •  

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Focus Titanium, 1.0 mHEV Benzina 125 CP, cutie manuala, caroserie 5 usi

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2024”) nelansat, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2024 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza:  (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2024 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2024 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Focus Titanium , 1.0 mHEV Benzina 125 CP, manual, caroserie 5 usi, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.2 – 5.3 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 117-119. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program, in limita stocului disponibil. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Exemplu reprezentativ de calcul pentru Focus Titanium 1.0 Benzina 125 CP MT 5 usi – 18.200 Euro TVA inclus, la un curs valutar de 5 lei/EUR (avans 20%, perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing  IFN SA

  Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu Asigurare: În cazul creditului “Ford Focus”  (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 72.800 Lei pe 60 luni, cu asigurare de viață cu primă de asigurare unică finanțată* (adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 78.041,60 Lei ) dobândă anuală fixă este de 4,99% comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 1.583,28 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu prima finanțată, de 0,12% din suma împrumutată înmulțită cu perioada de creditare) valoarea totală plătibilă 94.996,66 Lei, DAE 8.33% (calculat la valoarea totală împrumutată de 78.041,60 Lei). În calcul ratei a fost inclusă prima de Asigurare de viaţă finanțată.

  *Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,12% din valoarea creditului de 72.800  Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 715,60 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 4,99% la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 5.241,60 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 78.041,60 Lei.
  Exemplu reprezentativ de calcul, produs fără Asigurare: În cazul creditului “Ford Focus”   (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate)” pentru o valoare totală a creditului de 72.800 Lei pe 60 luni: dobânda anuală fixă este de 6,99%, comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 1.554,25 Lei valoarea totală plătibilă credit 93.255,14 Lei, DAE 10.70%.

  Asigurarea de viață este oferită de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de Agent Auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078. Obținerea produsului de credit nu este condiționată de încheierea asigurării: produsul de asigurare este opțional, creditul putând fi achiziționat fără asigurare, în condiții de costuri diferite, prezentate conform schemei de mai sus. Detalii privind oferta de asigurare de viață pot fi regăsite pe https://www.ucfin.ro/asigurari.

  Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului și, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanță”

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 3.01.2024-31.03.2024 sau pana la publicarea ghidurilor Rabla in alta forma si continut fata de cele prezentate la paragrafele anterioare. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

Red Puma

PUMA TITANIUM MHEV

Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala

de la 16 300 euro (TVA inclus) prin programul Rabla*

Garantie complexa 5 ani in limita a 100 000 km**

Dobanda fixa pe toata perioada contractuala de la 4.99%***

 

SPECIFICATII / ELEMENTE INCLUSE:
Sistem SYNC3 cu ecran 8" cu functia touch si Navigatie, Aer conditionat, Oglinzi reglabile electric cu incalzire, Pilot automat, Senzori de parcare spate

 •  

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala;

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2024”) nelansat, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2024 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza:  (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei), contravaloarea ecobonusului care se acordă pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, echipat cu sistem de propulsie hibrid (3.000 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2024 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2024 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.4 – 5.6 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 121 – 127. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program, in limita stocului disponibil. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  ** Garantia complexa de 5 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala 3 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect.

  *** Exemplu reprezentativ de calcul pentru Puma Titanium 1.0 Mhev 125CP – 16.300  Euro TVA inclus,  la un curs valutar de 5 lei/EUR (avans 20%, perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing  IFN SA
  Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu Asigurare: În cazul creditului “Puma Titanium  1.0 125 mHEV M6”  (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 65.200 Lei pe 60 luni, cu asigurare de viață cu primă de asigurare unică finanțată* (adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 69.894,40 Lei ) dobândă anuală fixă este de 4,99% comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 1.428,95 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu prima finanțată, de 0,12% din suma împrumutată înmulțită cu perioada de creditare) valoarea totală plătibilă 85.737,18 Lei, DAE 8.68% (calculat la valoarea totală împrumutată de 85.737,18 Lei). În calcul ratei a fost inclusă prima de Asigurare de viaţă finanțată.

   *Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,12% din valoarea creditului de 65.200  Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 640,93 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 4,99% la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 4.694,40 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 69.894,40 Lei.

  Exemplu reprezentativ de calcul, produs fără Asigurare: În cazul creditului “Puma Titanium  1.0 125 mHEV M6”   (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate)” pentru o valoare totală a creditului de 65.200 Lei pe 60 luni: dobânda anuală fixă este de 6,99%, comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 1.402,96 Lei valoarea totală plătibilă credit 84.177,34 Lei, DAE 11.07%.

  Asigurarea de viață este oferită de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de Agent Auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078. Obținerea produsului de credit nu este condiționată de încheierea asigurării: produsul de asigurare este opțional, creditul putând fi achiziționat fără asigurare, în condiții de costuri diferite, prezentate conform schemei de mai sus. Detalii privind oferta de asigurare de viață pot fi regăsite pe https://www.ucfin.ro/asigurari

  Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului și, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanță”

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 3.01.2024-31.03.2024 sau pana la publicarea ghidurilor Rabla in alta forma si continut fata de cele prezentate la paragrafele anterioare. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

KUGA FHEV FWD

KUGA 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP FWD transmisie automata

de la 28.600 Euro (TVA inclus) prin programul Rabla*

Garantie complexa de 5 ani in limita a 100.000 km**

Credit auto cu dobanda fixa pe toata perioada contractuala de 4.99%***

 

SPECIFICATII / ELEMENTE INCLUSE:
Pilot automat, cadran bord digital 12.3", Aer conditionat automat 2 zone, Sistem Keyless Entry + Start (pentru portiere fata), Senzori de ploaie, Camera video pentru mers in marsarier, Senzori de parcare fata si spate, Jante aliaj 17" Shadow Silver, Sistem e-Call, Senzori de parcare fata si spate, Oglinzi cu reglare electrica si incalzite, SYNC+ touchscreen 8"+ Navigatie.

Kuga FHEV AWD
 •  

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata persoanelor fizice pentru modelul FORD KUGA Titanium 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP FWD, transmisie automata

  *- Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2024”) nelansat, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2024 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: : (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei), contravaloarea ecobonusului care se acordă pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, echipat cu sistem de propulsie hibrid (3.000 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2024 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2024 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Ford Kuga 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP FWD, transmisie automata CVT, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.4-5.5 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 123-125. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program, in limita stocului disponibil. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  ** Garantia complexa de 5 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (3 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  *** Exemplu reprezentativ de calcul pentru KUGA 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP FWD transmisie automata – 28.616  Euro TVA inclus, la un curs valutar de 5 lei/EUR (avans 20%, perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing  IFN SA

  ***Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu asigurare: În cazul  creditului “Kuga Titanium  FHEV FWD” (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 114.464 Lei pe 60 luni, cu asigurare de viață cu primă de asigurare unică finanțată* (adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 122.705,41 Lei) dobândă anuală fixă este de 4.99 %, comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 2.429,31 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu prima finanțată, de 0,12% din suma împrumutată înmulțită cu perioada de creditare) valoarea totală plătibilă 145.758,46 Lei, DAE 7.22 %(calculat la valoarea totală împrumutată de 122.705,41 Lei). În calcul ratei a fost inclusă prima de Asigurare de viaţă finanțată.

  *Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,12% din valoarea creditului de 114.464 Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 1.125,19 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 4.99 la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 8.241,41 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 122.705,41 Lei

  Exemplu reprezentativ de calcul, produs fără Asigurare: În cazul creditului “Kuga Titanium  FHEV FWD” (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate)” pentru o valoare totală a creditului de 114.464 Lei pe 60 luni: dobânda anuală fixă este de 6.99%,  comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 2.383,67 Lei valoarea totală plătibilă credit 143.020,20 Lei, DAE 9.53%.

  Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului și, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanță”.

  Asigurarea de viață este oferită de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de Agent Auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078. Obținerea produsului de credit nu este condiționată de încheierea asigurării: produsul de asigurare este opțional, creditul putând fi achiziționat fără asigurare, în condiții de costuri diferite, prezentate conform schemei de mai sus. Detalii privind oferta de asigurare de viață pot fi regăsite pe https://www.ucfin.ro/asigurari.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla  sunt publicate pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 03.01.2024-31.03.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

Kuga Plug-In Hybrid

KUGA FHEV AWD

KUGA 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP AWD transmisie automata

de la 30.100 Euro (TVA inclus) prin programul Rabla*

Garantie complexa de 5 ani in limita a 100.000 km**

Credit auto cu dobanda fixa pe toata perioada contractuala de 4.99%***

 

SPECIFICATII / ELEMENTE INCLUSE:
Pilot automat, cadran bord digital 12.3", Aer conditionat automat 2 zone, Sistem Keyless Entry + Start (pentru portiere fata), Senzori de ploaie, Camera video pentru mers in marsarier, Senzori de parcare fata si spate, Jante aliaj 17" Shadow Silver, Sistem e-Call, Senzori de parcare fata si spate, Oglinzi cu reglare electrica si incalzite, SYNC+ touchscreen 8"+ Navigatie.

 •  

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata persoanelor fizice pentru modelul FORD KUGA Titanium 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP AWD, transmisie automata

  * Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2024”) nelansat, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2024 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei), contravaloarea ecobonusului care se acordă pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, echipat cu sistem de propulsie hibrid (3.000 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2024 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2024 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Ford Kuga 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP AWD, transmisie automata CVT, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.7-5.8 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 130-132. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  ** Garantia complexa de 5 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (3 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  *** Exemplu reprezentativ de calcul pentru KUGA 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP AWD transmisie automata –30.092 Euro TVA inclus, la un curs valutar de 5 lei/EUR (avans 20%, perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing  IFN SA
  *** Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu asigurare: În cazul  creditului “Kuga Titanium  FHEV AWD “ (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 120.368 Lei pe 60 luni, cu asigurare de viață cu primă de asigurare unică finanțată* (adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 129.034,50 Lei ) dobândă anuală fixă este de 4.99% comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 2.549,19 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu prima finanțată, de 0,12% din suma împrumutată înmulțită cu perioada de creditare) valoarea totală plătibilă 152.951,71 Lei, DAE 7.13% (calculat la valoarea totală împrumutată de 122.705,41 Lei). În calcul ratei a fost inclusă prima de Asigurare de viaţă finanțată.

  *Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,12% din valoarea creditului de 120.368 Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 1.183,29 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 4.99% la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 8.241,41 finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 122.705,41 Lei.

  Exemplu reprezentativ de calcul, produs fără Asigurare: În cazul creditului “Kuga Titanium  FHEV AWD” (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) pentru o valoare totală a creditului de 120.368 Lei pe 60 luni: dobânda anuală fixă este de 6.99%,  comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 2.501,20 Lei valoarea totală plătibilă credit 150.072,24 Lei, DAE 9.43%.

  Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului și, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanță”.

  Asigurarea de viață este oferită de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de Agent Auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078. Obținerea produsului de credit nu este condiționată de încheierea asigurării: produsul de asigurare este opțional, creditul putând fi achiziționat fără asigurare, în condiții de costuri diferite, prezentate conform schemei de mai sus. Detalii privind oferta de asigurare de viață pot fi regăsite pe https://www.ucfin.ro/asigurari.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla  sunt publicate pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 03.01.2024-31.03.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

KUGA PHEV

Kuga Titanium Plug-in Hybrid

Cel mai vandut Plug-in Hybrid in Europa si in Romania in 2023 si 2022**

Pret de la 33.600 Euro TVA inclus prin programul Rabla Plus*

Garantie complexa de 5 ani in limita a 100.000 km***

Dobanda fixa pe toata perioada contractuala de 4.99%****

SPECIFICATII / ELEMENTE INCLUSE: 
Autonomie in modul full electric de pana la 65.7 km (WLTP), Pilot automat, Sistem audio cu SYNC III, ecran tactil de 8" si Navigatie, cadran bord digital 12.3" si 6 difuzoare, Aer conditionat automat 2 zone, Sistem Keyless Entry + Start pentru usile din fata, Oglinzi exterioare electrice, incalzite, rabatabile electric, Senzori de ploaie, Camera video pentru mers in marsarier, Senzori de parcare fata si spate, sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare, Pachet Iarnă și roată de rezervă.

Kuga Plug-In Hybrid
 •  

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata persoanelor fizice pentru modelul FORD KUGA 2.5 Duratec Plug-In Hybrid 225CP FWD, transmisie automata CVT (nivelul de dotare Titanium)

  * Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2024”) nelansat, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2024 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric, indiferent de numărul de autovehicule uzate predate spre casare,în valoare de 13.000 lei.

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2024 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2024 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Kuga Titanium 2.5 Duratec Plug-in Hibrid, 225 CP FWD, transmisie automata CVT, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 1.0 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2(g/km): 22-23. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla  sunt publicate pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla.

  **Conform datelor publice publicate de institutiile statului cu atributii de inregistrare a autovehiculelor in circulatie. Cel mai vândut plug-in hybrid din Europa conform IHS Markit, pe baza datelor de înregistrare in circulatie din 2022 si 2023 pentru 20 de piețe europene (Austria, Belgia, Regatul Unit, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, România, Suedia și Elveția).

  *** Garantia complexa de 5 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (3 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  **** Exemplu reprezentativ de calcul pentru KUGA 2.5 Duratec PHEV, 225CP FWD transmisie automata – 33.600  Euro TVA inclus, la un curs valutar de 5 lei/EUR (avans 20%, perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing  IFN SA

  Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu Asigurare: În cazul creditului “Kuga PHEV”  (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 134.400 Lei pe 60 luni, cu asigurare de viață cu primă de asigurare unică finanțată* (adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 144.076,80 Lei ) dobândă anuală fixă este de 4,99% comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 2.834,13 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu prima finanțată, de 0,12% din suma împrumutată înmulțită cu perioada de creditare) valoarea totală plătibilă 170.047,69 Lei, DAE 6,93% (calculat la valoarea totală împrumutată de 144.076,80 Lei). În calcul ratei a fost inclusă prima de Asigurare de viaţă finanțată.

  *Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,12% din valoarea creditului de 134.400  Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 1.321,24 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 4,99% la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 9.676,80 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 144.076,80 Lei.

  Asigurarea de viață este oferită de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de Agent Auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078. Obținerea produsului de credit nu este condiționată de încheierea asigurării: produsul de asigurare este opțional, creditul putând fi achiziționat fără asigurare, în condiții de costuri diferite, prezentate conform schemei de mai sus. Detalii privind oferta de asigurare de viață pot fi regăsite pe https://www.ucfin.ro/asigurari

  Exemplu reprezentativ de calcul, produs fără Asigurare: În cazul creditului “Kuga PHEV” (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate)” pentru o valoare totală a creditului de 134.400 Lei pe 60 luni: dobânda anuală fixă este de 6,99%, comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 2.973,18 Lei valoarea totală plătibilă credit 178.390,84 Lei, DAE 9,11%.

  Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului și, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanță”

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 03.01.2024-31.03.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

Mach-E

FORD MUSTANG MACH-E

100% ELECTRIC. 100% SPIRIT.

Pachetul Ford Protect Electric (garantie extinsa, revizii, uzura) – Gratuit in limita a 5 ani sau 100.000 km*

Pret de la 45.800 € prin programul Rabla Plus**

Livrare imediata din stoc

SPECIFICAȚII / ELEMENTE INCLUSE: 
Autonomie cu baterie standard de până la 470 km (WLTP) (600 km pentru versiunile echipate cu baterie cu autonomie extinsă), Pilot automat auto adaptiv cu Stop & Go și asistență la centrarea pe banda de rulare, Asistent Ford CO-PILOT 360, Navigație, Camera spate digitală, Sistem de avertizare pentru unghiul mort cu alertă la intersectarea cu traficul, Aer condiționat automat reglabil pe două zone, Instrumentar de bord digital, Display central cu touchscreen de 15.5”, Sistem Sync generația 4, Scaune față și parbriz încălzite, Culoare metalizata Grabber Blue

 •  

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor juridice pentru modelul Mustang Mach-E Base, Baterie cu autonomie standard (LFP), 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata.

  *Pachetul Ford Protect Electric ofera urmatoarele beneficii:

  • Garanție extinsă
  • Revizii în conformitate cu planul de service
  • Înlocuirea elementelor de uzură conform specificațiilor contractuale.

  Pentru mai multe detalii va rugam consultatii Termenii Contractuali Ford Protect Electric disponibili pe: https://www.ford.ro/cumpara/servicii-si-accesorii/garantii/ford-protect/electric

  **Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2024”) nelansat, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2024 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric, indiferent de numărul de autovehicule uzate predate spre casare,în valoare de 25.500 lei.

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2024 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2024 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Mustang Mach-E, Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 17.8 kWh /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 0. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla  sunt publicate pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 03.01.2024-31.03.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate