Home > Cumpara > Alege modelul tau > Promotions Showroom > Oferte Speciale Ford prin Programul Rabla

DESCOPERA OFERTELE FORD PRIN PROGRAMUL RABLA 2021

Ford te sustine cu oferte speciale prin Programul Rabla pentru ca tu sa te bucuri de cele mai noi tehnologii si linii de design potrivite personalitatii tale.

Descopera modelul care ti se potriveste si contacteaza acum cel mai apropiat dealer Ford pentru a beneficia de toate avantajele ofertelor noastre prin Programul Rabla 2021d*!

Aceasta oferta contine o valoare de pret orientativa si neangajanta contractual, rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania SA, a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford si a valorii orientative a primei de casare prin programul Rabla 2021. Aceasta valoare de pret este aplicabila doar sub rezerva intrarii in vigoare a programului Rabla in 2021, sub rezerva aprobării distribuitorului autorizat Ford relevant ca producător în cadrul Programului si este valabil de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile public. Contravaloarea primei de casare, cumulul ecobonusurilor si implicit pretul de tranzactionare recomandat sunt aplicabile in conditiile anuntate public de reprezentantii institutiilor relevante. Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice, este valabila in perioada 01.04-30.06.2021 si poate suferi modificari in functie de legislatia finala publicata in Monitorul Oficial. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate in acest paragraf, in termenii si conditiile afisate, si poate suferi modificari neanuntate.

Autoturisme
Model
Oferta speciala
Puma 14.850 € cu TVA****
EcoSport 13.350 € cu TVA****
Kuga Titanium (PHEV) 27.800 € cu TVA****
Mondeo 23.300 € cu TVA****
Top