Home > Cumpara > Alege modelul tau > Promotions Showroom > Programul Rabla de la Ford Persoane Juridice

PROGRAMUL RABLA DE LA FORD PENTRU PERSOANE JURIDICE

In afaceri, oamenii sunt motorul. Iar pentru asta, oamenii trebuie sa se bucure de mobilitate si de siguranta. Pentru tine, afacerea si echipa ta, continuam Programul Rabla de la Ford pentru Persoane Juridice, dedicat companiilor care au nevoie sa se bazeze pe flota auto.

Oricare ar fi nevoile tale si ale echipei tale, gama de autoturisme FORD este pregatita sa va conduca spre performanta. In program am inclus modelele EcoSport, Kuga si Mondeo.

Afacerea ta are mereu prioritate pentru noi, asa ca suntem mereu langa tine cu oferte care sa-ti dea puterea sa evoluezi, sa tii pasul cu noile tehnologii, dar si cu nevoile echipei tale. Pentru ca, orice s-ar intampla, trebuie sa mergem mai departe.

Alege modelul care se potriveste cel mai bine business-ului tau si rezerva acum oferta!

Valoarea de pret afisata este rezultata in urma aplicarii cumulative a unui suport financiar din partea Ford Romania SA, a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford si valoarea contravalorii primei de casare prin programul Rabla 2021 pentru persoane juridice.

 

Oferta este valabila in perioada 01.07-30.09.2021, in limita stocului disponibil si poate suferi modificari neanuntate.

Autoturisme
Model
Oferta speciala
EcoSport
11.300 € fara TVA prin Programul Rabla****
Kuga PHEV
22.000 € fara TVA prin Programul Rabla Plus****
Mondeo
18.200 € fara TVA prin Programul Rabla Plus****
Top