Home > Modele viitoare > Noul Ford Explorer PHEV

IN CURAND, NOUL FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

Noul Ford Explorer a fost conceput cu precizie pentru a oferi o experienta a condusului de exceptie intr-un SUV. Design uimitor si indraznet. Rezistent pe teren accidentat. Tehnologii avansate de asistare a soferului si un sistem de propulsie sofisticat, plug-in hybrid care furnizeaza o combinatie impecabila de performanta si eficienta.

Singurul din clasa sa

Noul Ford Explorer a fost proiectat in mod special pentru capacitate, confort si eficienta. S-a tinut cont de fiecare detaliu pentru a face senzatia, indiferent daca te deplasezi in oras sau daca te aventurezi pe un teren mai dificil. Prin tehnologia sa electrica-hibrid avansata te va ajuta sa infrunti orice provocare.

Ford Explorer driving on mountain road
front three quarter view of a red Ford Explorer plug in hybrid driving

Tehnologie hibrid sofisticata

Noul Ford Explorer este cel mai mare, mai rafinat si mai capabil SUV Ford vandut vreodata in Europa. Este si primul nostru SUV care vine sub forma de vehicul electric plug-in hybrid. Un sistem de propulsie plug-in hybrid avansat actioneaza alaturi de un motor EcoBoost V6 turbo de 3.0l pentru a furniza o putere de 450 CP si o eficienta exceptionala. Motorul este echipat cu o cutie de viteze automata, inteligenta, cu 10 trepte, pentru a oferi o experienta de conducere plina de satisfactii, indiferent daca urci prin munti, te aventurezii in valtoarea raurilor sau te deplasezi pe autostrada.

Eficienta fara compromisuri

Sistemul de propulsie avansat, plug-in hybrid, mareste eficienta la maximum, fara a sacrifica din abilitatile pe care le poti solicita de la un Ford SUV. Sistemul inteligent de tractiune integrala distribuie puterea spre rotile care au nevoie de cea mai mare forta de tractiune, pentru a le imbunatati aderenta, oriunde ai conduc. Acesta vine la pachet cu nou Sistem de gestionare a terenului, care iti perimite sa adaptezi performantele modelului tau Explorer in functie de conditii si de teren. Cand conduci in oras, sistemele inteligente, cum ar fi Auto Start/Stopt si grila cu obturator activ, actioneaza impreuna cu sistemul de propulsie hibrid pentru a ajuta la reducerea emisiilor si pentru a va reduce la minimum opririle la statiile de alimentare.

Close up of the new Ford Explorer PHEV dashboard
Rear view of a red Ford Explorer PHEV with its tailgate up

Tot spatiul necesar

Noul Ford Explorer ofera suficient spatiu pentru ca pana la sapte persoane sa stea in lux si confort. Un interior creat cu mare atentie si tehnologii de ultima generatie ajuta la transformarea oricarei calatorii intr-o placere, indiferent de locul pe care stai. Chiar si cu toate cele sapte locuri ocupate, mai exista spatiu pentru doua seturi complete de crose de golf in spatele celui de-al treilea rand de scune. Daca rabatezi scaunele, vei descoperi un spatiu de incarcare generos de 2.274l, asa ca poti sa iei cu tine tot ce ai nevoie pentru o excursie de un weekend sau pentru o aventura mai lunga. Iar cu ajutorul celei mai recente versiuni SYNC 3, a modemului FordPass Connect integrat si a sistemului audio B&O, te vei bucura de calatorie in aceeasi masura in care te vei bucura si de destinatie.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top