Home > Modele viitoare > NOUL FORD KUGA

NOUL FORD KUGA 

DISPONIBIL LA INCEPUTUL ANULUI 2020

 

Noul Ford Kuga a fost creat special pentru a combina stilul elegant si capacitatea excelenta, ambele antrenate de puterea eficienta Plug-in Hybrid. Cu un design exterior rafinat, contemporan. Spatiu interior adaptabil. Tot ce este mai bun intr-un singur pachet

Red All New Ford Kuga driving over bridge

Pur si simplu - Libertate de a conduce

Tempomatul adaptiv inteligent mentine deplasarea la viteza aleasa de tine. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta va incetini masina pentru a mentine o distanta de siguranta. De indata ce drumul  este liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa. Acest lucru adaugat la sistemul de mentinerea a benzii, care ajuta la prevenirea trecerii neintentionate peste liniile de demarcatie, iar calatoriile lungi vor deveni chiar si mai placute.

Ce este mai bun din ambele lumi

Indiferent de destinatie, noul Kuga Plug-in Hybrid utilizeaza doua surse de putere, pentru a te ajuta sa ajungi acolo mai eficient ca oricand. Un sistem de propulsie electric avansat va permite sa efectuati deplasari mai scurte, cu emisii zero, si poate fi incarcat in orice loc in care ai acces la o sursa de alimentare. Pentru deplasarile mai lungi, motorul pe benzina Duratec, de 2.5 l, iti garanteaza ca poti merge cat de mult doresti si ajuta la reincarcarea bateriei in timpul functionarii. Cu siguranta ca acest Plug-in Hybrid nu este o optiune de compromis, dispunand de tot ce este mai bun din ambele lumi.

Red All New Ford Kuga PHEV charging at home
A hand with mobile phone with FordPass App

Deblocheaza accesul la o lume a conectivitatii

Noul Kuga este disponibil, acum, cu  FordPass ConnectFordPass Connect Modem, oferindu-ti o intreaga gama de functii noi, pentru ca deplasarile tale sa treaca pe un nivel superior de calitate. Beneficiezi de Wi-FiHotspot-ul Wi-Fi de pana la 4G , pentru maximum zece dispozitive, poti trimite destinatii direct de pe telefonul tau catre sistemul de navigare al masinii si acesta iti arata actualizariFordPass with Live Traffic in timp real privind traficul, pe toata durata deplasarii. Functiile avansate de control de la distanta iti permit sa  controlezi si sa monitorizezi noul Kuga de oriunde te-ai afla; utilizand telefonul pentru a-ti localiza vehiculul, pentru a-ti bloca sau debloca usile si chiar pentru a-ti porni motorul de la distanta ca sa-ti  incalzeasca masina in zilele friguroase.

Scaunele flexibile se adapteaza nevoilor tale

Noul Kuga este conceput pentru a fi gata de orice, cu un nou design interior contemporan, care iti ofera libertatea extrema si se adapteaza la orice calatorie. Ai nevoie de mai mult spatiu in portbagaj pentru o calatorie lunga sau preferi luxul unui spatiu in plus pentru picioare, la scaunele din spate? Scaunele flexibile din spate gliseaza in fata si in spate, pentru a se potrivi nevoilor tale, asa ca nu vei avea nicio problema sa iei cu tine tot ce iti este necesar.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top