Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Modele viitoare > Noul Ford Edge

NOUL FORD EDGE
SOSESTE VARA ACEASTA

Ford Edge red front grille with pedestrian near by

Deosebit, ca tine.

Atletic. Increzator. Iesit din comun. Exteriorul noului Edge e imposibil de ignorat. Design-ul inteligent, ultra-contemporan, genereaza o forma sculptata, mai supla si mai puternica. Detalii precum grila frontala mai subtire si mai extinsa si noile lumini spate, se combina pentru a transpune mai bine performanta si aspectul de masina sport. Noile faruri, luminile de ceata si barele, ii ofera un aspect impresionant si proiecteaza o prezenta increzatoare pe sosea. Noile lumini de zi constituie un element distinctiv, iar jantele din aliaj de 20 de inci ii completeaza perfect imaginea.

Habitaclul, o sala de concert.

Fii gata sa te bucuri de B&O PLAY, un sistem audio de 1000 W, cu un sunet bogat, puternic. Un ansamblu de 12 boxe integreaza difuzoare de inalta performanta, in lateralele parbrizului din spate. Aceasta tehnologie avansata a fost special creata si dezvoltata pentru noul Edge, de catre expertii B&O PLAY. De fapt, sistemul este adaptat si optimizat pentru conditii de drum diferite. Asadar, indiferent pe ce tip de teren te afli, vei beneficia de un sunet de inalta calitate, in mod constant. Pentru a imbunatati si mai mult ambianta rafinata din interiorul cabinei, ferestrele sunt construite din sticla laminata. Sistemul de control activ al zgomotului este conceput pentru a elimina orice zgomot nedorit, oferindu-ti o liniste deplina cand conduci.

Ford Edge B&O PLAY music concert with lights
Ford Edge front interior man driving at steering wheel

Mai inteligent, de jur imprejur

Noul Edge e echipat cu o lista demna de invidiat de tehnologii si caracteristici, inclusiv SYNC 3 cu comanda vocala si ecran tactil. Un pad wireless de incarcare te ajuta sa iti pastrezi telefonul inteligent incarcat. Acest aspect este si mai util cand optiunea unui modem FordPass Connect se poate conecta la Internet, transformandu-ti masina intr-un hotspot WiFi, pentru pana la 10 dispozitive.* Tempomatul adaptiv cu „Stop & Go” iti regleaza automat viteza de deplasare, in functie de cea a vehicului din fata ta. Daca traficul incetineste pana se opreste de tot, motorul se va opri automat si va reporni cand drumul se elibereaza. Sistemul poate chiar sa recunoasca indicatoarele de viteza si-ti va regla viteza corespunzator. Sistemul de Asistenta a Directiei te poate ajuta sa ramai pe banda aleasa, iar o gama de grupuri motopropulsoare Diesel include acum un motor EcoBlue de 2,0 litri. E conceput pentru a furniza pana la 238 CP si un cuplu de 500 Nm, pentru a atinge maxim de eficienta.  

*Pentru a profita de avantajul capacitatii hotspot WiFi integrate, un vehicul Ford 2018 trebuie sa fie dotat cu hardware-ul adecvat si este necesar un abonament wireless. Modemul integrat va fi conectat la momentul livrarii vehiculului. Acoperirea si serviciul de date nu sunt disponibile peste tot si se pot aplica termenii abonamentului tau wireless, inclusiv tarife pentru mesagerie si trafic de date. Poti alege sau nu anumite partajari de date. Tehnologia va fi disponibila pe pietele selectate in 2018, iar pe celelalte piete, in 2019.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top