Home > Modele viitoare > Noul Ford Mondeo Hybrid

NOUL FORD MONDEO HYBRID

DISPONIBIL DIN MARTIE 2019

Tehnologia hibrid inteligenta, un interior conceput inteligent si spatiu de stocare fara compromisuri. Cu emisii de CO2 de pana la 95g/km si un sistem de propulsie hibrid-electric modern, Ford Mondeo Hybrid este combinatia perfecta de eficienta, adaptabilitate si rafinament.

New Ford Mondeo Hybrid badge close up

Cum te ajuta electricitatea sa reduci consumul de combustibil

Atunci cand bateria este incarcata pana la un nivel suficient, Mondeo se poate deplasa pe distante scurte utilizand exclusiv motorul electric – si generand zero emisii. Iar atunci cand bateria este epuizata sau cand cererea de energie este mai mare, un motor pe benzina de 2,0 litri, foarte responsiv, intra in actiune. Motorul electric sustine motorul pe benzina pentru a maximiza eficienta si pentru a te asigura ca numarul opririlor la benzinarie sunt mentinute la minimum. Acest lucru te ajuta sa economisesti bani pe toata durata de viata a vehiculului.

Ce este mai bun din ambele lumi

Mondeo Hybrid are doua surse de putere: un motor conventional, care foloseste combustibil, si un motor electric, actionat de baterie. Sistemul comuta automat intre sistemele de propulsie sau le utilizeaza pe ambele, pentru a furniza o combinatie perfecta de putere si eficienta. Iar pentru a face intregul sistem si mai eficient, franarea regenerativa capteaza energia care, in mod normal, se pierde prin franare, apoi o recicleaza pentru a reincarca bateria de inalta tensiune.

new Ford Mondeo Hybrid interior panel
New Ford Mondeo Hybrid start button detail

Porniri silentioase

Silent Key Start al Mondeo Hybrid iti ofera un inceput sofisticat pentru fiecare calatorie. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul Ford Power, iar Mondeo se trezeste la viata instantaneu si fara zgomot. Motorul electric iti va asigura si o plecare de pe loc la fel de silentioasa.

Utilitatea intalneste eficienta

Datorita bateriilor lor mai mari, majoritatea vehiculelor hibride trebuie sa sacrifice spatiul de stocare pentru a oferi o eficienta imbunatatita. Însa datorita ingineriei inteligente si designului ingenios, Mondeo Hybrid este diferit: are tot spatiul de care ai nevoie. De fapt, in portbagaj exista peste 403 litri de spatiu. Iar podeaua complet plana asigura incarcarea si descarcarea fara efort a bagajelor. Fiecare milimetru patrat a fost folosit pentru a da nastere unei masini hibride care este pe cat de adaptabila, pe atat de eficienta.

 

New Ford Mondeo Hybrid Wagon detail of a spacious boot
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top