Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Modele viitoare > Noul Ford Transit Connect

NOUL FORD TRANSIT CONNECT

DISPONIBIL DIN 2018

Cu un aspect nou si rafinat, un interior super actualizat si cea mai avansata tehnologie Ford, noul Transit Connect a evoluat din toate punctele de vedere.
   

Noua imagine a eficientei

Rezistenta, durabilitatea si functionalitatea marcii Transit, continua sa fie prezente in caracteristici precum peretele de separare ingenios, prin care se poate realiza incarcarea, scaunul din fata flexibil, pentru pasager si o sarcina utila de pana la 870 kg. Transit Connect e acum o furgoneta de o tona, exceptional de sofisticata, dotata cu tehnologii valoroase de asistare a soferului, din care multe nu sunt disponibile la masinile mici din ziua de azi. Are functii inteligente, cum ar fi cea de „hands free”, care te ajuta sa ramai conectat, sa controlezi si sa monitorizezi viteza si chiar sa protejezi pietonii din calea ta.
   
Tehnologia a imbunatatit de asemenea, economia de combustibil si a redus emisiile; odata cu ele si toate costurile importante de functionare.

New Blue Ford Transit Connect
New Blue Ford Transit Connect on a motorway

Un sistem care protejeaza pietonii

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune detecteaza vehiculele si pietonii pe drumul din fata. Poate detecta chiar si pietonii pe cale sa iasa in fata vehiculului. Sistemul te avertizeaza cand detecteaza o potentiala coliziune si, dacă nu reactionezi, franeaza automat. Aceasta tehnologie e conceputa pentru reducerea gravitatii accidentelor sau pentru evitarea completa a acestora, functionand la viteze de pana la 80 km/h (50 m/h).

 

 

SYNC 3. „Hands Free”, fara efort

Ford SYNC 3 e un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alegi fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 6" cu gesturi de „ciupire si glisare”, pentru a naviga intuitiv. 

Ford SYNC 3 touchscreen
New Blue Ford Transit Connect with open rear door

Spatiu pentru transportarea obiectelor lungi, cu un perete despartitor, prin care se poate realiza incarcarea

Disponibil in toate modelele de furgoneta cu scaun dublu in fata, pentru pasageri, peretele despartitor ingenios, prin care se poate realiza incarcarea, te ajuta sa transporti obiecte de pana la 3 m lungime, in cazul unei furgonete cu ampatament scurt (L1) si obiecte de pana la 3,4 m lungime, in cazul unui model cu ampatament lung (L2). Peretele despartitor e prevazut in partea de jos cu o deschizatura cu capac pliabil, prin care poti trece obiectele lungi, utilizand astfel si spatiul de depozitare de sub scaunul pasagerului din fata. In spatele peretelui despartitor e suficient loc pentru doi europaleti (in L1) sau pentru pana la patru placi de materiale de 8’ x 4’ (20,32 x 10,16 cm, in L2).

Te ajuta sa pastrezi limita de viteza

Noul Transit Connect vine cu sistemul de Asistenta Inteligenta pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a-ti spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu sa te concentrezi mai bine asupra drumului. Intai, camera de luat vederi a sistemului de recunoastere a indicatoarelor rutiere, detecteaza automat limita de viteza actuală (cand e activat), apoi sistemul ajusteaza automat viteza maxima la limita respectiva.

New Blue Ford Transit Connect at pedestrian crossing
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top