Home > Modele viitoare > Noul Ford Transit Van

NOUL FORD TRANSIT VAN

DISPONIBIL DIN 2019

Tehnologie mai inteligenta, chiar si mai utila. Motoare mai puternice si mai eficiente. Un design nou, uimitor. Si, ce este cel mai important, imbunatatiri ale capacitatii de transport. Acesta este noul Ford Transit.

Inteligent si puternic

Exteriorul celui mai recent Ford Transit aduce un aspect proaspat cu design unic. In timp ce in interior, habitaclul este conceput inteligent si prezinta un nou afisaj de bord cu instrumente care iti pun la indemana multe tehnologii avansate.

Noul Ford Transit Van

Noile motoare cu tehnologii avansate

Cu motoarele de ultima generatie Ford EcoBlue de 2 litri, noul Transit este mai inteligent, mai sigur si mai eficient ca niciodata. Ai la dispozitie patru versiuni de motorizare, oferind o putere de pana la 185 CP si un cuplu de 415 Nm, deci vei gasi in mod garantat motorizarea care corespunde nevoilor tale specifice. Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare motor intruneste in mod strict si standardele de emisii Euro 6.2. Vehiculul este disponibil chiar si ca vehicul electric hibrid usor (mHEV), pentru o economie si mai mare de combustibil, dar niveluri mai reduse de emisii CO2.

Te ajuta sa lucrezi mai inteligent

Noul Ford Transit iti pune la dipozitie multe tehnologii avansate. Toate create pentru a te ajuta sa lucrezi mai inteligent si mai eficient. Acestea includ Sistemul de asistenta pentru unghiul mort si Alerta la intersectarea cu traficul, ambele concepute pentru a te avertiza asupra celorlalti utilizatori ai soselei in timp ce schimbi benzile de mers sau te deplasazi in marsarier. Sistemul de asistenta activa la parcare face ca parcarea sa fie mai simpla. Un nou Tempomat inteligent, cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei, face calatoriile lungi pe autostrada mai putin obositoare si mai economice. Exista si o noua camera video retrovizoare la nivel inalt cu posibilitate de rabatare in jos si camera frontala cu vedere larga, astfel incat poti vedea in orice moment imprejurimile autoturismului tau. Tehnologia acestuia este atat de utila, incat te vei intreba cum de te-ai descurcat fara ea pana acum.

Noul Ford Transit Van
Noul Ford Transit autosasiu

Noul Ford Transit autosasiu

Noul Ford Transit autosasiu este imbatabil in flexibilitatea. Vehiculul ales poate fi personalizat pentru a fi utilizat ca platforma, vehicul frigorific si multe altele. Indiferent de cerintele tale, acesta este cel mai rezistent, cel mai durabil si cel mai fiabil autosasiu Transit din toate timpurile.

Noul Ford Transit Minibus

Noul Ford Transit Minibus dispune de suficient spatiu pentru ca un numar de pana la 18 persoane sa poata sta intr-un mediu confortabil si stilat. Iar scaunele din spate pot fi inlaturate, pentru a asigura un spatiu versatil pentru marfuri, atunci cand ai nevoie.

Noul Ford Transit Minibus
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top