CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Service > Informatii utile > Ford SYNC
SYNC & Bluetooth Support

 Conecteaza-te cu masina ta ca niciodata pana acum

Tehnologia Ford SYNC

Tehnologia Ford SYNC iti permite sa gestionezi o serie de functii conectate ale vehiculului. Prin intermediul ecranului tactil sau folosind comenzi vocale foarte simple, poti controla totul, de la apeluri telefonice si mesaje text, pana la sistemul de navigatie al vehiculului sau redarea muzicii preferate.

Noul sistem Ford SYNC 4A

Ford SYNC 4A este un sistem de comunicare si divertisment in masina, conectat la cloud, in prezent disponibil exclusiv pe modelul full-electric Mustang Mach-E. Conectivitatea la cloud permite SYNC 4A o planificare mai avansata a traseului si recunoasterea vocala conversationala. Totodata, cu funcția de actualizare in timp real, masina ta este in continua evolutie. Iar datorita integrarii wireless cu smartphone-ul, gestionarii incarcarii vehiculului electric, noului ecran tactil de 15.5” si multor altor optiuni, vei beneficia de un cu totul alt nivel de conectivitate in masina ta prin SYNC 4A.

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 cu AppLink

Toate functionalitatile oferite de SYNC 1.0 si 2, la care se adauga suport pentru gesturi “pinch-and-swipe”, o performanta ultra-rapida si o experienta de utilizare si mai facila.

Ford SYNC 2 cu ecran tactil si control vocal

SYNC 2 este prevazut cu numeroase caracteristici excelente, concepute pentru a va face experienta de conectivitate auto mai utila si mai facila.

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.0 incoming call

Ford SYNC 1.0

Reda muzica ta preferata, efectueaza si primeste apeluri pe telefonul mobil, asculta mesajele text primite in timp ce iti sunt citite cu voce tare: controleaza totul cu ajutorul unor simple comenzi vocale. Sistemul te poate asista chiar si la apelarea serviciilor de urgenta, in cazul unui accident.

Bluetooth® cu control vocal

Efectuaza si preia apeluri, alege muzica, gaseste indicatii de orientare si regleaza chiar si temperatura: fara maini, folosind comenzi rostite. 

Ford Bluetooth® with Voice Control
Top