Home > Service > Informatii utile > Ford SYNC
SYNC & Bluetooth Support

Ford SYNC cu Bluetooth®

Masinile Ford sunt dotate, multe dintre ele ca echipare standard, cu numeroase tehnologii, inclusiv SYNC si Bluetooth®Bluetooth Trademark. Acestea sunt concepute sa te ajute sa ramai conectat si sa controlezi anumite caracteristici ale masinii tale. 
Aici vei gasi informatii despre diferitele sisteme si despre modul in care acestea functioneaza, astfel incat sa poti profita la maximum de caracteristicile unice ale acestora.

Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 cu AppLink

Toate functionalitatile oferite de SYNC 1.0 si 2, la care se adauga suport pentru gesturi “pinch-and-swipe”, o performanta ultra-rapida si o experienta de utilizare si mai facila.

Ford SYNC 2 cu ecran tactil si control vocal

SYNC 2 este prevazut cu numeroase caracteristici excelente, concepute pentru a va face experienta de conectivitate auto mai utila si mai facila.

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.0 incoming call

Ford SYNC 1.0

Reda muzica ta preferata, efectueaza si primeste apeluri pe telefonul mobil, asculta mesajele text primite in timp ce iti sunt citite cu voce tare: controleaza totul cu ajutorul unor simple comenzi vocale. Sistemul te poate asista chiar si la apelarea serviciilor de urgenta, in cazul unui accident.

Bluetooth® cu control vocal

Efectuaza si preia apeluri, alege muzica, gaseste indicatii de orientare si regleaza chiar si temperatura: fara maini, folosind comenzi rostite. 

Ford Bluetooth® with Voice Control
Top