CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Service > Informatii utile > Ford SYNC > Sistem de navigatie Ford SYNC 3
SYNC 3.0 Navigation System

Sistemul de navigatie SYNC 3

Cu ajutorul feedbackului tau il putem actualiza in permanenta

Strazi si autostrazi, semne de circulatie si limitari de viteza, sensuri giratorii, pasaje, sosele de centura…

Mediul rutier se schimba in fiecare zi. Pentru ca sistemul tau de navigatie sa functioneze optim, este necesar ca aceste schimbari sa fie colectate si urmarite.

Iar aici ne poti da o mana de ajutor. Raportand situatiile pe care le intampini cand conduci, hartile de navigatie din sistemul SYNC vor fi intotdeauna cat se poate de actuale si exacte.

Cum poti ajuta, oferind feedback

  • Pentru a ne comunica ce modificari ai intalnit in peisajul rutier, acceseaza serviciul online dedicat. Acest serviciu este oferit de o terta parte, „HERE Maps”, specialist in domeniu. 
  • Ti se va aloca un numar de urmarire online pentru a verifica statusul raportarii tale. 
  • Creaza-ti un cont HERE Map si poti verifica, in mod regulat, situatia raportarii tale. Dureaza putin si este foarte simplu sa iti creezi contul. 
  • Odata validate modificarile, HERE Maps va informa Ford. 
  • Contacteaza-ti dealerul Ford pentru a afla cum poti obtine actualizarea pentru software-ul SYNC Map sau pentru a primi raspunsuri la orice intrebari legate de acest proces. 

Pe langa faptul ca asigura disponibilitatea celor mai recente informatii in sistemul tau de navigatie, feedbackul pe care il oferi va ajuta si alti conducatori auto sa ajunga la destinatie pe cel mai bun traseu posibil. 

*Linkul catre „serviciul online” va deschide site-ul web HERE Maps, care este un site web tert independent, in afara controlului companiei Ford. Compania Ford nu este responsabila pentru, si nu sustine, continutul prezentat pe siteul respectiv sau politica de confidentialitate a site-ului.

Top