CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Service > Masina mea > Transit EcoBlue Engine Software Update
Ford engineer speaking to a customer

Actualizare software pentru Ford Transit cu motor EcoBlue

 

Actualizare software pentru Ford Transit cu motor EcoBlue - economiseste timp si imbunatateste modul de functionare.

Distribuitorul tau Ford ofera acum o actualizare rapida a software-ului pentru sistemul de „monitorizare inteligenta a duratei de viata a motorului” (IOLM) care iti ofera notificari mai clare privind momentul in care trebuie schimbat uleiul.

Programandu-ti vehiculul pentru o actualizare de software,te poti asigura ca uleiul este schimbat atunci cand este necesar si ca motorul este protejat impotriva uzurii premature.

Mentine motorul in cea mai buna forma – efectuati actualizarea in 30 de minute.

Vehiculul tau are deja mai multe sisteme concepute sa te anunte atunci cand trebuie sa schimbi uleiul. Acestea calculeaza in mod continuu cantitatea si calitatea uleiului pentru a asigura ca motorul ramane protejat. Atunci cand uleiul devine prea diluat, este mai putin eficient in lubrifierea motorului. In acel moment, tabloul de bord te anunta ca trebuie sa schimbi uleiul.

O actualizare rapida a software-ului iti va oferi notificari mai clare privind momentul in care ar trebui sa iti duci vehiculul la un reprezentant autorizat Ford, pentru a-i schimba uleiul. Actualizarea dureaza aproximativ 30 de minute.

Efectueaza o programare

Dorim sa raspundem mai jos la unele dintre cele mai frecvente intrebari. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa contactezi reprezentantul tau Ford.

 • Modificarile recente ale reglementarilor privind emisiile (etapa Euro 6) si testarii, cunoscute sub denumirea de „ proceduri armonizate globale de testare a vehiculelor usoare ” (WLTP), au determinat o modificare a tehnologiei privind emisiile pentru toti producatorii de autovehicule. In functie de ciclul si de stilul de condus, rezultatul poate fi reprezentat de nevoia de a schimba uleiul intre intervalele de service, in conformitate cu strategia de service privind „limita maxima”.

  • Ford Transit ( motor EcoBlue )
  • Ford Transit Custom ( motor EcoBlue )

   

 • Ca parte a actualizarii aduse autovehicului tau Transit, cerintele privind schimbarea uleiului sunt acum indicate in trei etape, in functie de modul tau de utilizare.

  Actualizarea software-ului include:

  • O calibrare actualizata a modulului de control al grupului motopropulsor, pentru a imbunatati durata de utilizare a uleiului, pentru orice ciclu de condus dat
  • Mesaje mai clare de la instrumentul inteligent de monitorizare a duratei de utilizare a uleiului (IOLM)

   

 • Ford EcoBlue Diesel Change Engine Oil
  Schimb ulei de motor in curand

  1. Cand uleiul de motor se apropie de sfarsitul duratei de viata mesajul “Change Engine Oil Soon” va fi afisat pe tabloul tau de bord si va reaparea de fiecare data cand pornesti motorul. Acesta este momentul potrivit pentru a te programa la o reprezentanta autorizata Ford, pentru schimbarea uleiului sau pentru service, dupa caz.

  Ford EcoBlue Diesel Change Engine Oil Required
  Schimb de ulei obligatoriu

  2. Daca primul mesaj este ignorat si se continua utilizarea autovehiculului fara a se efectua schimbul de ulei, dupa aproximativ 800-1600 km, mesajul de pe tabloul tau de bord va deveni “Oil Change Required”.

  Ford EcoBlue Diesel Change Engine Oil Required
  Schimb de ulei obligatoriu

  3. In cazul in care nu se efectueaza schimbul de ulei nici dupa cel de-al doilea mesaj, respectiv “Oil Change Required”, dupa aproximativ 2.400 km in functie de ciclul de condus si de utilizare, martorul de bord sub forma de cheie fixa se va aprinde, iar puterea motorului va scadea, ca o atentionare suplimentara pentru a schimba uleiul. Ignorarea acestor mesaje poate provoca deteriorari grave ale motorului si poate invalida garantia motorului.

  Ignorarea acestor mesaje poate provoca deteriorarea grava a motorului si poate invalida garantia acestuia.
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top