Home > Service > Service & Intretinere > Ford Asistenta12
Breakdown support at any time

Ford Asistenta12: Asistenta pentru depanare in orice moment

Ford Asistenta12 este un serviciu de asistenta rutiera pentru salvare, reparare si recuperare, care te ajuta atunci cand esti acasa sau in orice loc din Europa, sapte zile din sapte, 365 de zile pe an.

Fiecare nou autoturism Ford si vehicul comercial vine cu un an gratuit de asistenta Ford. Sunt acoperite pana la noua persoane.

Cum functioneaza

Daca vehiculul tau se defecteaza, pur si simplu, chemi asistenta rutiera Ford si o sa-ti aducem pe cineva cat de repede posibil.

Daca nu reusim sa rezolvam problema pe loc, te putem ajuta in alte moduri, cum ar fi furnizarea unui vehicul de inlocuire, organizarea costurilor pentru un mijloc alternativ de calatorie catre destinatia ta sau chiar acoperirea costului cazarii la hotel pentru tine si pasagerii tai.

Asistenta rutiera Ford este disponibila pentru toate vehiculele noi Ford de la data primei inmatriculari pana la urmatorul service programat. (pentru informatii privind intervalul de service al vehiculului, te rugam sa consulti manualul de utilizare al vehiculului.)

Daca ai nevoie de asistenta rutiera, in Romania sau intr-o tara din Europa, contacteaza Ford*Asistenţă*12 Romania (021 300 1261) sau One Call (0040 37 37 88 000)

European Roadside Assistance

Serviciul Ford Asistenta12 activat

Serviciul Ford Asistenta12, cu acoperire europeana, oferit gratuit la fiecare revizie

Intretinerea regulata a Fordului tau este benefica nu doar pentru vehiculul tau, ci si pentru linistea ta. Fiecare service de la un distribuitor Ford sau de la un reprezentant autorizat al Ford vine cu Ford Asistenta12 gratuita in Europa, valabila de la data service-ului pana la urmatorul service.

Daca ai nevoie de asistenta rutiera, in Romania sau intr-o tara din Europa, contacteaza Ford*Asistenţă*12 Romania (021 300 1261) sau One Call (0040 37 37 88 000)

Ford Pass App

In curand, asistenta rutiera direct prin Ford Pass!

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top