FORD E-TRANSIT PROMOTII PERSOANE JURIDICE

Persoane fizice Persoane juridice

 • NOUL TRANSIT ELECTRIC
  Transit Van

  NOUL TRANSIT ELECTRIC VAN 350L TREND [198kW]

  14.000 €* fără TVA

  AVANTAJ CLIENT

  PRIN PROGRAMUL RABLA PLUS

  GARANȚIE COMPLEXĂ
  2+6 ANI ÎN LIMITA A 160.000 KM*


  Specificații/elemente incluse:

  • Oglinzi electrice și încălzite
  • Aer condționat automat
  • Pilot automat
  • Afișaj multifuncțional display 12’’
  • SYNC 4
  • Sistem asistență precoliziune
  • Asistență pentru păstrarea benzii de rulare

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice. Oferta de finanantare in sistem leasing este emisa de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului NOUL TRANSIT ELECTRIC VAN 350L TREND [198kW] RWD aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%). Valoarea finala de achizitie pe baza careia se va calcula nivelul finantarii variaza in functie de cursul de schimb agreat cu distribuitorul si/sau finantatorul.

  Foarte important! Aceasta oferta reprezinta o campanie de reducere a pretului de lista ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 („Programul Rabla Plus 2023”) nefinalizat, supus dezbaterii publice in luna 2023, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2023  in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric în schimbul casării a două autovehicule uzate (54.000 lei) si contravaloare ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

  *Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2023 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA PLUS 2023 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2023 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  *Garantie complexa de 8 ani compusa din garantie de baza/producator de 2 ani si din garantie comerciala de 6 ani in limita a 160.000 kilometri la finalul perioadei de 8 ani supusa termenelor si conditiilor Ford Protect,  inclusa in pretul de tranzactie. Termenii si conditile garantiei extinse sunt diponibile pe www.ford.ro link-ul : https://www.ford.ro/cumpara/servicii-si-accesorii/garantii/ford-protect

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  IMPORTANT: Plaja de valori de emisii CO2 in sistemul WLTP: (g/km) 0. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale.

  In conformitate cu Procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP). O autonomie de pana la 317 km (valoarea-tinta prevazuta conform WLTP) poate fi realizată cu o baterie complet incarcata - in funcție de seria și configurația bateriei existente. Intervalul real poate varia in funcție de diferiți factori (de exemplu, condițiile meteorologice, stilul de condus, profilul drumului, starea vehiculului, vechimea și starea bateriei litiu-ion).

  Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati http://www.rarom.ro/ pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla PLUS 2023 se vor publica pe pagina de internet a institutiei competente, http://www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla.

  Oferta este valabila in perioada 15-31 Martie 2023 sau pana la publicarea ghidurilor Rabla PLUS in alta forma si continut fata de cele prezentate la paragrafele anterioare. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii

Top