Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD E-TRANSIT PROMOTII PERSOANE JURIDICE

Persoane fizice Persoane juridice

 • NOUL TRANSIT ELECTRIC
  Transit Van

  NOUL TRANSIT ELECTRIC VAN 350L TREND [198kW]

  AVANTAJ CLIENT:

  20.034 €* + TVA

  PRIN PROGRAMUL RABLA PLUS

  MENTENANȚĂ SERVICE ȘI GARANȚIE EXTINSĂ INCLUSĂ
  2+2 ANI ÎN LIMITA A 160.000 KM*


  Specificații/elemente incluse eTransit VAN 350L TREND [198kW] RWD:

  • Oglinzi electrice și încălzite
  • Aer condționat automat
  • Pilot automat
  • Afișaj multifuncțional display 12’’
  • SYNC 4
  • Sistem asistență precoliziune
  • Asistență pentru păstrarea benzii de rulare

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului V363 VAN 350L TREND [198kW] RWD aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta oferta este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%).

  Valoarea autovehiculului recomandata de Ford Romania este de 43059.31 Euro+TVA (51240.58 Euro TVA inclus).

  Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania SA si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 („Programul Rabla Plus 2023”), dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric în schimbul casării a două autovehicule uzate (54.000 lei) si contravaloare ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de al doilea semestru al anului 2023 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  *Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  43059.31 Euro+TVA (51240.58 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 8611.86 Euro+TVA (10248.12 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.587 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 2.49 % p.p., Suma Finantata 34447.45 Euro + TVA, adica 40992.46 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans minus Ecotichet) , valoare reziduala 1%  (430.59 EUR fara TVA, 512.41 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 1076.48 Euro + TVA (1281.01 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.06% in valoare de 20.67 Euro + TVA ( 24.60 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 678.38 Euro+TVA (807.27 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. Valoarea in Euro a Ecotichetului variaza in functie de fluctuatia cursului de schimb Euro/Lei.  In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Pe langa cele specificate la acest paragraf, clientul beneficiaza si de garantie extinsa (2 + 6 ani sau 160.000 kilometri). ). Garantia extinsa complexa de 4 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (6 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect Electric).

  Termeni si conditii garantie extinsa si pachetului de service electric pot fi acesate utilizand link-ul: Ford Protect .

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  IMPORTANT: Plaja de valori de emisii CO2 in sistemul WLTP: (g/km) 0. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale.

  In conformitate cu Procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP). O autonomie de pana la 317 km (valoarea-tinta prevazuta conform WLTP) poate fi realizată cu o baterie complet incarcata - in funcție de seria și configurația bateriei existente. Intervalul real poate varia in funcție de diferiți factori (de exemplu, condițiile meteorologice, stilul de condus, profilul drumului, starea vehiculului, vechimea și starea bateriei litiu-ion).

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Campania este valabila in perioada 24.07 - 30.09.2023 si poate suferi modificari neanuntate. Sub rezerva celor indicate mai sus, oferta este aplicabila vehiculelor comandate in perioada anterior mentionat

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii

Top