FORD E-TRANSIT PROMOTII PERSOANE JURIDICE

Persoane fizice Persoane juridice

 • NOUL TRANSIT ELECTRIC VAN - 350L TREND [198kW] RWD
  Transit Van

  Rată Lunară Leasing 750€ fără TVA*

  Până la 30 Septembrie 2022, Noul E-Transit Van 350L Trend [198kW] RWD beneficiază de ofertă specială Avans 5%, Garanție Complexă 2+6 ani / 160.000km și Rată lunară de la 750€ (fără TVA).

  Avans 5%*
  Garanție Complexă 2+6 ani / 160.000 km*


  Specificații/elemente incluse:

  • Oglinzi electrice si încălzite
  • Aer condționat automat
  • Pilot automat
  • Afisaj multifuncțional display 12’’ cu SYNC 4
  • Sistem asistență precoliziune
  • Asistență pentru păstrarea benzii de rulare

  *Termeni si Condiții:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice. Oferta de finanantare este emisa de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului NOUL TRANSIT ELECTRIC VAN 350L TREND [198kW] RWD aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%). Valoarea finala de achizitie pe baza careia se va calcula nivelul finantarii variaza in functie de cursul de schimb agreat cu distribuitorul si/sau finantatorul.

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania SA si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 („Programul Rabla Plus 2022”), dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric în schimbul casării a două autovehicule uzate (54.000 lei) si contravaloare ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

  *Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de al doilea semestru al anului 2022 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  *Exemplu reprezentativ Leasing GoGreen pentru un client persoana juridica care achizitioneaza un vehicul 100% electric (NOUL TRANSIT ELECTRIC VAN 350L TREND [198kW] RWD) prin programul Rabla Plus:  Valoare Achizitie vehicul 54,164 Euro fara TVA (64,455 Euro TVA inclus), Avans (5% din Valoarea Achizitiei) 2,708 Euro fara TVA (3,222.76 Euro TVA inclus) , Eco-tichet 11,400 Euro (57,000 lei la un curs estimativ de 1 Euro = 5 lei); Suma Finantata 40,055.80 Euro fara TVA (Valoare Achizitie minus Avans minus Ecotichet), Valoare Reziduala 541.64 Euro fara TVA (644.55 Euro TVA inclus), Comision de Analiza 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 1,354 Euro fara TVA (1,611.38 Euro TVA inclus), Comision de Administrare lunar, 0.10% in valoare de 40.06 Euro fara TVA (47.67 Euro, TVA inclus), Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor la 3 luni + Marja de 2,99 p.p., Perioada de Leasing 60 luni, taxa logistica: 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus); valoarea ratei lunare este de 749.48 Euro fara TVA (891.88 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. Valoarea in Euro a Ecotichetului variaza in functie de fluctuatia cursului de schimb Euro/Lei.  Calculatia nu are in vedere si costul asigurarilor CASCO si RCA, a caror valoare nu poate fi determinata in avans, insa contractarea acestor asigurari va constitui o obligatie prevazuta de contractul de leasing. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Pe langa cele specificate la acest paragraf, clientul beneficiaza si de garantie extinsa (2 + 6 ani sau 160.000 kilometri)

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  IMPORTANT: Plaja de valori de emisii CO2 in sistemul WLTP: (g/km) 0. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale.

  In conformitate cu Procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP). O autonomie de pana la 317 km (valoarea-tinta prevazuta conform WLTP) poate fi realizată cu o baterie complet incarcata - in funcție de seria și configurația bateriei existente. Intervalul real poate varia in funcție de diferiți factori (de exemplu, condițiile meteorologice, stilul de condus, profilul drumului, starea vehiculului, vechimea și starea bateriei litiu-ion).

  Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Campania este valabila in perioada 10.08-30.09.2022. Oferta se aplica vehiculelor comandate in perioada mentionata in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii

Top