Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD RANGER PROMOȚII PERSOANE JURIDICE

Persoane fizice Persoane juridice

 • Ranger Cabină Dublă Rată lunară de la 431 €* + TVA

  Double Cab Ranger XLT

  2.0L 170CP M6

  Rată lunară de la 431 € + TVA*

  Marjă 0% + Euribor la 3 luni
  și 0 comision lunar de administrare**

  Garanție extinsă 2+2 ani/300.000 km**

  Ranger Cabina Dubla


  SPECIFICATII/ELEMENTE INCLUSE:

  • Pachet optionale A
  • Carlig remorcare
  • Vopsea metalizata

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului Double Cab Ranger XLT 2.0 170HP M6 aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta oferta este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%).

  Valoarea autovehiculului recomandata de Ford Romania este de 33594.8 Euro+TVA (39977.812 Euro TVA inclus).

  * Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  33594.8 Euro+TVA (39977.81 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 10078.44 Euro+TVA (11993.34 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.893 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 0.5 % p.p., Suma Finantata 23516.36 Euro + TVA, adica 27984.47 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 1%  (335.95 EUR fara TVA, 399.78 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 839.87 Euro + TVA (999.45 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.0 % in valoare de 0 Euro + TVA ( 0 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 430.68 Euro+TVA (512.51 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Rata dobanzii (variabila) anuala Euribor 3M de 3.893 % + Marja de 0 % p.p. se aplica pentru perioade de finantare intre 12-48 luni.

  Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Pe langa cele specificate la acest paragraf, clientul beneficiaza si de garantie extinsa (2 + 2 ani sau 300.000 kilometri). ). Garantia extinsa complexa de 4 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (2 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 7.5-9.3 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):197-246. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Campania este valabila in perioada 01.04-30.06.2024 si poate suferi modificari neanuntate. Sub rezerva celor indicate mai sus, oferta este aplicabila vehiculelor comandate in perioada anterior mentionat.

 • Ranger Cabină Dublă XLT Avans 0% + rata lunara de leasig operational 555€ fara TVA

  Noul Ranger Double Cab XLT 2.0TD Panther J 170CP 4WD

  Ranger Cabina Dubla


  SPECIFICATII/ELEMENTE INCLUSE:

  • Beneficiati de avans 0% *
  • Rata lunara de leasing operational 555 EUR fara TVA, calculata pentru 57 de luni si 71250 KM.
  • Servicii incluse:
   • Mentenanta autovehicul
   • Administrarea anvelopelor
   • Asigurari
   • Livrare si inmatriculare
   • Asistenta autovehicul si sofer

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Mentionarea echipamentelor standard si a specificatiilor tehnice are caracter indicativ.

  *Oferta de leasing operational de mai sus nu include TVA si este adresata exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive prin Programul Ford Business Partner pentru modelul Noul Ranger Double Cab XLT 2.0TD Panther J 170HP 4WD.

  Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de înmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale în reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si sofer valabila 24/7.

  La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametrii: un kilometraj total de 71250 km si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si condiii suplimentare in funcie de rezultatul analizei financiare a aplicantului. Oferta este valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 30.06.2024, in limita stocului disponibil.

  Specificatii / elemente incluse:

  Pachet optionale A (include:Scut protectie; Diferential spate blocabil electric; Scut protectie rezervor), Carlig de remorcare, Vopsea metalizata

  *- Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Noul Ranger Double Cab XLT 2.0TD Panther J 170HP 4WD.

  , conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 8.4-8.6l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 220-226g/km. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale ( Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila pana la 30.06.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

 • Ranger Cabină Dublă Avans 0% + rata lunara de leasig operational 855€ fara TVA

  Noul Raptor Double Cab 2.0TD Panther C 205CP A10 4WD FT

  Ranger Cabina Dubla


  SPECIFICATII/ELEMENTE INCLUSE:

  • Beneficiati de avans 0% *
  • Rata lunara de leasing operational 855 EUR fara TVA, calculata pentru 57 de luni si 71250 KM.
  • Servicii incluse:
   • Mentenanta autovehicul
   • Administrarea anvelopelor
   • Asigurari
   • Livrare si inmatriculare
   • Asistenta autovehicul si sofer

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Mentionarea echipamentelor standard si a specificatiilor tehnice are caracter indicativ.

  *Oferta de leasing operational de mai sus nu include TVA si este adresata exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive prin Programul Ford Business Partner pentru modelul Noul Raptor Double Cab 2.0TD Panther C 205CP A10 4WD FT .

  Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de înmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale în reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si sofer valabila 24/7.

  La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametrii: un kilometraj total de 71250 km si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si condiii suplimentare in funcie de rezultatul analizei financiare a aplicantului. Oferta este valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 30.06.2024, in limita stocului disponibil.

  Specificatii / elemente incluse:

  Pachet dotari exterioare 3 (include Bare sport; Rulou acoperire bena actionat electric), Vopsea metalizata

  *- Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Noul Raptor Double Cab 2.0TD Panther C 205CP A10 4WD FT .

  , conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 9l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 236g/km. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila pana la 30.06.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii

Top