CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT COURIER > Caracteristici > Experienta la volan

Experienta la volan

Noul Transit Courier este extrem de spatios - si nu numai pentru incarcatura ta. Habitaclul este plina de tehnologii inteligente, care te ajuta sa profiti la maximum de fiecare zi. Tempomatul cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei face calatoriile lungi mai putin obositoare si mai eficiente. In timp ce camera video din spate si senzorii de parcare fac parcarea mai usoara si fara batai de cap.

Cruise Control with Adjustable Speed Limiter Device

Drumuri mai putin obositoare, calatorii mai economice

Tempomatul iti permite sa setezi o viteza, iar apoi o mentine constanta pana franezi sau accelerezi. De asemenea, cu ajutorul schimbatoarelor de pe volan poti regla viteza in timp de conduci. 

Marsarier mai simplu

Stalpi, biciclete, ziduri mai joase… camera spate iti arata orice se afla in spatele tau, pe ecranul integrat in consola centrala. Pe langa obiectele pe care poate tu nu le-ai observa, sistemul afiseaza si niste linii virtuale, care te ajuta sa parchezi chiar si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat atunci cand selectezi marsarierul.

Ford Transit Courier rear view camera
New Ford Transit Courier in motion going uphill

Un plus de control in cazul pornirilor in rampa

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa impiedica temporar alunecarea in spate sau in fata, cand pornesti din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de franare pentru un interval suplimentar de 2-3 secunde, asigurandu-ti mai mult timp si control, cand muti piciorul de pe pedala de frana, pe cea de acceleratie. Acest sistem este de asemenea util cand opresti si pornesti autovehiculul pe suprafete alunecoase.

Senzori care faciliteaza procedura de parcare

Senzorii de distanta la parcare te ajuta sa determini distanta dintre vehiculul tau si orice fel de obstacol din spatele tau. Cand detecteaza un obiect, senzorii emit o avertizare sonora care se intensifica, cu cat te apropii mai mult de obstacol.

New Ford Transit Courier parking distance sensors
Ford SYNC with Emergency Assistance

Asistenta pentru situatii de urgenta Ford SYNC

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC care iti poate salva viata este Asistenta de urgentaTooltip. In cazul putin probabil al unui accident, cand se activeaza airbagul sau se dezactiveaza pompa de carburant, tehnologia poate folosi un telefon mobil imperecheat si conectat prin Bluetooth® pentru a efectua automat un apel direct catre Serviciile de urgenta, in locul tau Poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti cu personalul serviciului de urgenta, daca e cazul. Extrem de important, sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele tale GPS, chiar si atunci cand ti-ai pierdut cunostinta.

 

Top