CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT COURIER > Caracteristici > Performanta si eficienta

Performanta si eficienta

Eficient, agil si distractiv de condus. Noul Ford Transit Courier combina dinamicile placute de condus cu emisii de CO2 impresionant de reduse si o economie exceptionala de combustibil.

Motorul Ford EcoBoost 1.0 premiat pe benzina si motorul rafinat Duratorq TDCi 1.5 sunt combinate cu o cutie de viteze manuala pentru a oferi performante fara sincope si reactii rapide, oriunde ai merge.

 

New Ford Transit Courier 6-speed manual transmission

Transmisia cu 6 trepte economiseste combustibil

Noul Transit Courier e dotat cu o transmisie manuala cu 6 viteze, care-l face mai economic si mai eficient. Odata ce ajungi la o viteza suficient de mare, treci usor la viteza a 6-a si economisesti combustibil in timp ce conduci. Vei constata cu bucurie ca schimbarea treptelor se face lin si repede.

 

Mai multa putere. Mai multa eficienta. Mai multa buna dispozitie

Revolutionarul motor de 1.0 litri, in 3 cilindri, Ford EcoBoost iti ofera puterea la care te-ai astepta de la un motor conventional de 1.6 litri, dar cu un consum mult mai bun si emisii de CO2 mult reduse. Castigi, adica, pe toate planurile.

New Transit Courier powerful and fuel-efficient diesel engines
Ford New Transit Courier Active grille shutter

Aerodinamica mai buna pentru economie mai mare

Cand conduci cu viteza redusa, Sistemul activ cu obturator pentru grila tine orificiile de ventilatie de la nivelul grilei deschise, pentru a raci motorul. Cand prinzi viteza, acesta se poate inchide automat, imbunatatind aerodinamica si ajutand la economisirea combustibilului. In timp, aceasta tehnologie poate face o mare diferenta in privinta economiei de combustibil.

Folosesti mai putin combustibil, cu functia pornire-oprire automata

Atunci cand te opresti la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul (fara a opri insa alimentarea sistemelor esentiale, precum farurile, aerul conditionat, radioul si sistemul Ford SYNC). De indata ce esti gata sa pleci de pe loc, apasa, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj si selecteaza prima treapta de viteza sau apasa pedala de acceleratie, in cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneste din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop e deosebit de eficient in orase, unde poate reduce consumul de combustibil cu pana la 10% (in mediul urban).

New Ford Transit Courier auto Start Stop
Ford Transit Courier turning circle

Manevrare grozav de simpla

Spre deosebire de vehiculele multifunctionale mai mari, noul Transit Courier are un diametru de bracare de doar 10,5 metri, astfel, scade dificultatea parcarii in locuri stramte si creste manevrabilitatea pe strazile inguste

Motoare ce respecta norme stricte

Indiferent de motorul pe care il alegi, este linistitor sa stii ca acesta va respecta normele de emisii Euro 6.2. In cazul motoarelor pe benzina, normele de emisii Euro 6.2 inseamna ca motorul nu poate produce mai mult de: 1,0 g/km de monoxid de carbon, 0,10 g/km de hidrocarburi, 0,06 g/km de oxizi de azot si 0,005 g/km de particule poluante.Tooltip

New Ford Transit Courier Euro NCAP
Top