CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT COURIER > Caracteristici > Siguranta si securitate

Inteligent si sigur

Noul Transit Courier integreaza o serie de tehnologii inteligente, concepute pentru a te proteja pe tine, vehiculul tau si ceilalti soferi. Sisteme precum controlul electronic al stabilitatii si controlul tractiunii ajuta la imbunatatirea stabilitatii in conditii de condus dificile. Iar sistemele de monitorizare a presiunii din pneuri pot chiar sa te alerteze atunci cand detecteaza ca pneurile pierd presiune.

New Ford Transit Courier showing the Traction Control System

Aderenta maxima cu efort minim

Un sistem avansat de control al tractiunii elimina alunecarea in exces a rotilor si iti asigura cea mai buna aderenta, performanta si stabilitate, atunci cand ai mai mare nevoie. Sistemul monitorizeaza incontinuu si ajusteaza puterea livrata rotilor individuale ale vehiculului, asigurand contact si aderenta maxime, cand accelerezi.

Avertizare timpurie in cazul unei pene

Daca vreunul dintre pneuri incepe sa piarda presiune in timpul deplasarii, Sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri (TPMS) te avertizeaza imediat, prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord.

Tyre Pressure Monitoring
New Ford Transit Courier at pedestrian crossing

Sisteme avansate pentru o franare mai controlata

Sistemul de franare cu anti-blocare roti (ABS) si distributia electronica a fortei de franare se combina pentru a asigura o franare mai bine controlata.

Protectie continua impotriva rasturnarii

Senzorul unic Ford pentru rata de deviere ajuta Sistemul de reducere al efectului de rasturnare sa mentina pneurile pe sol, in special cand centrul de greutate e ridicat si cand vehiculul parcurge viraje cu partea exterioara mai coborata.

Transit Custom Protection against roll-over
Red Ford Transit Courier showing the airbags

Sistem avansat de airbaguri

Noul Transit Courier este disponibil cu airbaguri pentru sofer si pasager, precum si airbaguri laterale, impreuna cu un sistem imbunatatit de activare.

Inchidere centralizata, cu telecomanda

Noul Transit Courier are un sistem de inchidere centralizata a usilor, cu telecomanda, care este mai sigur ca niciodata. Si aceasta deoarece poti alege sa descui o singura usa, in timp ce celelalte raman blocate, pana cand activezi un comutator de pe portiera soferului. Acelasi comutator controleaza blocarea si deblocarea tuturor usilor vehiculului.

New Ford Transit Courier side view
New Ford Transit Courier showing the alarm options

Doua optiuni de sistem de alarma de nivel inalt

Noul Transit Courier este disponibil cu un sistem de alarma de perimetru optional, care se declanseaza daca portierele sau capota sunt deschise cu forta. Un sistem de alarma Thatcham categoria 1, mai sofisticat, este, de asemenea, disponibil. Acesta se activeaza automat in momentul in care incui vehiculul si emite un semnal sonor puternic daca este declansat de o intrare fortata, daca vehiculul este ridicat sau daca senzorii de miscare detecteaza o miscare inauntru.

Top