CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT COURIER > Caracteristici > Utilitate

Spatiu generos. Acces facil.

Noul Transit Courier face ca orice munca sa fie usoara. Podeaua de incarcare de 1.620 mm are o capacitate de transport de pana la 600 de kg, mai mult decat suficient pentru incarcatura, truse de scule si echipament. Iar datorita scaunului pasagerului care, optional, se rabateaza si peretelui despartitor pliant, din plasa, poti transporta obiecte de pana la 2,59 m lungime. Usa glisanta din partea laterala a furgonetei permite, de asemenea, incarcarea si descarcarea usoara a furgonetei.

Ford Transit Courier folding mesh bulkhead

Zona utila de incarcare si depozitare

Noul Transit Courier este disponibil cu o gama de pereti despartitori, care despart cabina pasagerilor de spatiul de incarcare. Cand peretele despartitor din plasa, pliant, se combina cu scaunul pasagerului care se rabateaza, poti incarca obiecte de pana la 2,59 m lungime, prin usile din spate, si in cabina.

Spatiu de incarcare si acces impresionant

Designul inteligent al noului Transit Courier ofera spatiu de incarcare impresionant pe toate cele trei dimensiuni: lungime, latime si inaltime. Podeaua spatiului de incarcare, de 1.620 mm, ofera o capacitate de transport de 2,3 mc. Iar datorita peretelui despartitor, inclus ca dotare standard, usa laterala glisanta, cu o deschidere de 453 mm, permite ca incarcaturile sa fie introduse cu usurinta.

New Ford Transit Courier smart load space
Cargo tie-down points

Sistemele de ancorare laterala a incarcaturii sunt mai practice

Punctele de fixare sunt, de obicei, montate in podea. Dar poate fi greu de ajuns la ele cand doresti sa iti fixezi incarcatura. Prin urmare, Transit Courier are punctele de fixare pozitionate imediat deasupra podelei, pe peretele lateral al spatiului de incarcare. Acest lucru lasa podeaua libera, facilitand accesul, eliminand murdaria si permitand curatarea mai usoara.

Iti permite sa lucrezi in orice moment.

LED-ul optional din compartimentul de incarcare lumineaza zona de incarcare pentru a ajuta incarcarea si descarcarea dupa lasarea intunericului.

Cargo area lighting
Ford Transit Courier man in snow gear

Testat cu rigurozitate

Toate materialele din interiorul cabinei au fost supuse unei testari extensive, pentru a asigura rezistenta maxima. Un nivel redus de uzura inseamna ca vehiculul tau isi pastreaza aspectul inteligent si profesional mai mult timp, ajutand, de asemenea, la mentinerea valorii de revanzare.

Intervale de service lungi

Intervalele de service pentru motoarele pe motorina au fost extinse, ajutandu-te sa economisesti bani pe toata durata de viata a vehiculului.

A service person inspecting Ford car
Specialist support from Ford Transit Centres

Ford pentru afacerea ta

Nu uita, cu o retea de peste 750 de Centre Transit si de reprezentante business, pe intregul continent european, nu vei fi niciodata departe de orice fel de serviciu, asistenta sau sfat specializat, atunci cand ai nevoie.

Top