Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD TRANSIT COURIER PROMOTII PERSOANE JURIDICE

Persoane Fizice Persoane Juridice

 • NOUL TRANSIT COURIER
  Noul Tourneo Courier

  Model: V769 NOUL TRANSIT COURIER VAN TREND 1.0 Ecoboost 100 CP M6;

  NOUL TRANSIT COURIER VAN TREND 1.0 l EcoBoost 100 CP M6

  PRODUS ÎN ROMÂNIA

  OFERTĂ SPECIALĂ DE PRELANSARE

   

  RATĂ LUNARĂ

  231 €* fără TVA

   

  GARANȚIE COMPLEXĂ

  2+2 ANI ÎN LIMITA A 160.000 KM**

  Specificații/elemente incluse:

  • Aer conditionat
  • Asistență Ford Co-Pilot 360
  • Sistem SYNC 4 cu display de 8” 

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Ceste adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului V769 Van Courier Trend  1.0 100  M6 aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta oferta este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%).

  Valoarea autovehiculului recomandata de Ford Romania este de 15550 Euro+TVA (18504.5 Euro TVA inclus).

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor juridice  pentru modelul Noul Courier Van Trend 1.0 Benzina 100 CP, cutie manuala;

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program

  *Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  15550 Euro+TVA (18504.5 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 3110 Euro+TVA (3700.90 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.587 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 0 % p.p., Suma Finantata 12440 Euro + TVA, adica 14803.60 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 1%  (155.5 EUR fara TVA, 185.04 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 388.75 Euro + TVA (462.61 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.06% in valoare de 7.5 Euro + TVA ( 8.9 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 231.22 Euro+TVA (275.15 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. Valoarea in Euro a Ecotichetului variaza in functie de fluctuatia cursului de schimb Euro/Lei.  In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

   Pe langa cele specificate la acest paragraf, clientul beneficiaza si de garantie extinsa complexa 2+2 150.000 KM

  **Garantia complexa de 4 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (2 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 6.6-6.9 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):149-162.

  Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 25.07.2023-30.09.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii

Top