Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD TRANSIT COURIER PROMOTII PERSOANE JURIDICE

Persoane Fizice Persoane Juridice

 • Noul Transit Courier Van Rată lunară de la 200 € + TVA

  PRODUS ÎN ROMÂNIA

   

  Courier Van 1.0L EcoBoost 100 CP

  Rată 200 € + TVA*

  Marjă 0 + Euribor la 3 luni și 0 comision lunar de administrare

  Garanție extinsă 2+2 ani/300.000 km**

   

  Noul Tourneo Courier

  SPECIFICAȚII / ELEMENTE INCLUSE

  • Aer conditionat
  • Ecran tactil 8”
  • Asistenta Co-Pilot 360 ce contine: Asistență Pre-Coliziune, Asistență inteligentă de viteză, Sistem pastrare a benzii, Recunoașterea semnelor de circulație, Senzori parcare spate

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului Courier Van 1.0 Ecoboost  100 CP aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta oferta este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%). Valoarea autovehiculului recomandata de Ford Romania este de 15790 Euro+TVA (18790.1 Euro TVA inclus).

  *Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  15790 Euro+TVA (18790.1 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 4737 Euro+TVA (5637.03 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.893 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 0 % p.p., Suma Finantata 11053 Euro + TVA, adica 13153.07 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 1%  (157.90 EUR fara TVA, 187.90 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 394.75 Euro + TVA (469.75 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.0 % in valoare de 0 Euro + TVA ( 0 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 199.99 Euro+TVA (237.99 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  *Garantie comerciala de baza si extinsa 2+2 Ani in limita a 300.000 km. Termenii si conditiile aferente garantiei extinse se regasesc la Ford Protect | Ford RO.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  IMPORTANT:Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 6.6-6.9 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):149-162.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Campania este valabila in perioada 01.04 - 30.06.2024 si poate suferi modificari neanuntate. Sub rezerva celor indicate mai sus, oferta este aplicabila vehiculelor comandate in perioada anterior mentionata.

 • Noul Transit Courier Van Trend Avans 0% + rata lunara de leasig operational 370€ fara TVA

  Noul Transit Courier Van Trend 1.0Ecoboost 100HP M6 FWD

  Noul Tourneo Courier

  SPECIFICAȚII / ELEMENTE INCLUSE

  “Produs in Romania”

  • Beneficiati de avans 0% *
  • Rata lunara de leasing operational 370 EUR fara TVA, calculata pentru 57 de luni si 142500 KM.
  • Servicii incluse:
   • Mentenanta autovehicul
   • Administrarea anvelopelor
   • Asigurari
   • Livrare si inmatriculare
   • Asistenta autovehicul si sofer

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Mentionarea echipamentelor standard si a specificatiilor tehnice are caracter indicativ.

  *Oferta de leasing operational de mai sus nu include TVA si este adresata exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive prin Programul Ford Business Partner pentru modelul Noul Transit Courier Van Trend 1.0Ecoboost 100HP  M6 FWD.

  Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de înmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale în reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si sofer valabila 24/7.

  La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametrii: un kilometraj total de 142500 km si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si condiii suplimentare in funcie de rezultatul analizei financiare a aplicantului. Oferta este valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 30.06.2024, in limita stocului disponibil.

  *- Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Noul Transit Courier Van Trend 1.0Ecoboost 100HP  M6 FWD.

  , conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 6.6l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 149g/Km. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila pana la 30.06.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii

Top