All-New Ford Transit Custom Nugget parked in forest with people sitting in front

AVENTURĂ FĂRĂ LIMITE

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET

Simțiți-vă ca acasă în noua generație Ford Transit Custom Nugget camper van. 
Aspectul nostru unic configurat  pe mai  multe zone revine cu o versatilitate suplimentară încorporată. 
Două paturi duble în care pot dormi patru adulți. Posibilitatea de luat masa în interior și în aer liber. O priză de duș montată în spate. Conectivitate îmbunătățită, inclusiv un ecran tactil SYNC 4 de 13 inchSYNC 4: Don’t drive while distracted,  prize de alimentare, lumini LED și porturi USB-C din spate. Și dotări noi de bucătărie. Acesta este Nugget, reinnoit pentru o experienta  si mai  amplă.

La sfârșitul anului 2024, se va lansa noul hibrid plug-in (PHEV) Nugget. Îmbunătățiți-vă opririle – oriunde vă veți duce.

Noul interior Ford Transit Custom Nugget cu sertar frigider și tablă de bucătărie.

CONFORT CA ACASĂ

Complet echipata, bucătăria Nugget a fost optimizată pentru viața pe drum. Noile caracteristici includ un frigider cu sertar de 33 L. O plită și chiuvetă integrate cu apă caldă și rece. Cu 20% mai mult spațiu pe blatul de lucru. Încuietori cu închidere moale și mânere pop-out pentru a proteja degetele copiilor. Și o saltea rabatabilă pentru a crește spațiul pentru cap în bucătărie.

PRACTIC FĂRĂ EFORT

Un design mai inteligent face configurarea Nugget-ului să fie simplă: acoperișul înclinat este acum realizat din material textil pliabil. O priză de duș cu apă caldă și rece montată în spate, în standard. Depozitare integrată pentru masa și scaunele de exterior. Jaluzelele opace pentru o mai mare intimitate. Și asta nu este tot. Acesta este Nugget,un camper van mai flexibil și mai practic decât oricând.

Folosirea dușului spate al Noului Ford Transit Custom Nugget