NOUL FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET

AVENTURĂ FĂRĂ LIMITE

Configurator

Simte-te ca acasă în noua generație de VAN-uri Ford Transit Custom Nugget. Dispunerea noastră pe mai multe zone revine cu o versatilitate suplimentară încorporată. Acesta este Nugget, reinventat pentru o explorare și mai profundă.

Și la sfârșitul anului 2024, noul hibrid plug-in flexibil (PHEV) Transit Custom Nugget va intra în scenă. Alimentează-ți vacanța – oriunde te duce.

LOCURI

5

PERSOANE

4

REZERVOR APĂ

33 L

STIL ȘI CONFORT LA FIECARE PAS

All-New Ford Transit Custom Nugget 360 video

ARUNCĂ O PRIVIRE MAI ATENTĂ

All-New Ford Transit Custom Nugget in forest with people camping

SERVEȘTE MASA BUCURÂNDU-TE DE PRIVELIȘTE

Servește preparatele preferate afară, cu noua masă de camping și două scaune (de camping). Și când ai terminat, plierea lor face mai ușoară depozitarea în spațiile integrate.

CONFORT CA ACASĂ

Gătește. Spală. Gata. Noua unitate integrată de plită și chiuvetă este dotată cu două arzătoare cu gaz. Și acum are o funcție de apă caldă și rece. Prepararea meselor pe drum – și curățenia – fără bătăi de cap.

All-New Ford Transit Custom Nugget camper interior with kitchen board and fruit
All-New Ford Transit Custom Nugget interior with fridge drawer and kitchen board

SPAȚIU PENTRU A FACE MAI MULTE

Reconfigurat pentru a fi mai practic ca oricând. Noua configurație a bucătăriei Transit Custom Nugget include cu 20% mai mult spațiu pentru blatul de lucru. Un frigider practic cu sertar de 33 l. Plus încuietori cu închidere lentă și mânere detașabile pentru acces ușor.

PUTEREA UNUI BOILER

Sfidează elementele. Un boiler de apă caldă integrat alimentează priza pentru duș montat în spate cu apă caldă. Iar un cort opțional pentru hayon oferă intimitate pentru zonele mai aglomerate.

All-New Ford Transit Custom Nugget camper rear shower being used

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii