CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > RANGER > Caracteristici > Siguranța & Securitate

Tehnologie de siguranță avansată

Noul Ford Ranger integrează o serie de tehnologii inteligente, concepute pentru a te proteja atât pe tine și vehiculul tău, cât și pe colegii de trafic. Unele tehnologii, cum ar fi asistența pre-coliziune, lucrează în primul rând pentru a reduce probabilitatea apariției unui incident. Altele, inclusiv airbagurile, contribuie la reducerea gravității incidentelor în trafic, în cazul în care ar avea loc. Vehiculul este echipat, de asemenea, cu sisteme de securitate avansate, oferindu-ți liniște atunci când depozitezi sculele sau încărcătura

Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de asistență pre-coliziune cu detectarea pietonilor utilizează un RADAR și o cameră pentru a scana drumul din față. În cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul vă va avertiza. Dacă nu reacționezi la timp, sistemul poate aplica în mod automat forța totală de frânare pentru a ajuta la reducerea gravității unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei. 

Red Ford Ranger braking assist graphic

Te ajută să frânezi la viteze mai mari

Sistemul de frânare activă reprezintă o dotare de siguranță inovatoare, care funcționează atunci când te deplasezi cu viteze mai mari de 50 km/h. Tehnologia scanează drumul din față și, dacă stabilește că este posibilă o coliziune, te va avertiza. Dacă nu reacționezi, sistemul pregătește frâna și începe să frâneze pentru a te ajuta să încetinești.

Top