Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD TRANSIT AUTOSASIU PERSOANE JURIDICE

PERSOANE FIZICE PERSOANE JURIDICE

 • Transit Autoșasiu Rată lunară de la 414 €* + TVA

  Transit V363 Șasiu Simplă Cabină 350L

  TREND 2.0TD 130 CP M6 RWD LWB

  Rată lunară de la 414 € + TVA*

  Garanție extinsă 2+2 ani/300.000 km*

  Transit Chassis

  SPECIFICAȚII / ELEMENTE INCLUSE

  • Aer conditionat manual
  • Oglinzi cu brat lung
  • Punte dubla spate

  Termeni și condiții aplicabile promoției:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului V363 Sasiu Simpla Cabina 350L TREND 2.0TD130 M6 RWD LWB aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta oferta este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%) si se va calcula in Lei la cursul agreat cu dealerul participant.

  Valoarea autovehiculului recomandata de Ford Romania este de 29509 Euro+TVA (35115.91 Euro TVA inclus).

  *Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  29509.17 Euro+TVA (35115.91 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 8852.75 Euro+TVA (10534.77 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.893 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 2.99 % p.p., Suma Finantata 20656.42 Euro + TVA, adica 24581.14 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 1%  (295.09 EUR fara TVA, 351.16 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 737.73 Euro + TVA (877.90 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.06% in valoare de 12.39 Euro + TVA ( 14.75 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 413.84 Euro+TVA (492.47 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Pe langa cele specificate la paragraful de mai sus, clientul beneficiaza de garantie extinsa (2 + 2 ani sau 300.000 kilometri). Garantia complexa de 4 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (2 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene si conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  IMPORTANT: Acesta este un vehicul de baza, incomplet, conform legislatiei in vigoare in materia omologarii (RNTR, Directia 2007/46, Regulament 858/2018). Plaja de valori de consum si emisii in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare, vor diponibile dupa efectuarea carosarii de stadiul 2 conform legislatiei in vigoare. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP vor fi disponibile in etapa omologarii vehiculului in etapa 2, de carosare, si sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Campania este valabila in perioada 15.02 – 31.03.2024 si poate suferi modificari neanuntate. Sub rezerva celor indicate mai sus, oferta este aplicabila vehiculelor comandate in perioada anterior mentionata.

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii

Top