Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD TRANSIT AUTOSASIU PERSOANE JURIDICE

PERSOANE FIZICE PERSOANE JURIDICE

 • Transit Autoșasiu Rată lunară de la 400 €* + TVA

  Transit V363 Șasiu Simplă Cabină 350L
  TREND 2.0TD 130 CP M6 RWD LWB

  Rată lunară de la 400 € + TVA*

  Garanție extinsă 2+2 ani/300.000 km**

  Transit Chassis

  SPECIFICAȚII / ELEMENTE INCLUSE

  • Aer conditionat manual
  • Oglinzi cu brat lung
  • Punte dubla spate

  Termeni și condiții aplicabile promoției:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului V363 Sasiu Simpla Cabina 350L TREND 2.0TD130 M6 RWD LWB aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta oferta este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%) si se va calcula in Lei la cursul agreat cu dealerul participant.

  Valoarea autovehiculului recomandata de Ford Romania este de 28522 Euro+TVA (33941.18 Euro TVA inclus).

  * Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  28522 Euro+TVA (33941.18 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 8556.60 Euro+TVA (10182.35 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.893 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 2.99 % p.p., Suma Finantata 19965.40 Euro + TVA, adica 23758.83 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 1%  (285.22 EUR fara TVA, 339.41 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 713.05 Euro + TVA (848.53 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.06% in valoare de 11.98 Euro + TVA ( 14.26 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 400.00 Euro+TVA (475.99 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Pe langa cele specificate la paragraful de mai sus, clientul beneficiaza de garantie extinsa (2 + 2 ani sau 300.000 kilometri). Garantia complexa de 4 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (2 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene si conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  IMPORTANT: Acesta este un vehicul de baza, incomplet, conform legislatiei in vigoare in materia omologarii (RNTR, Directia 2007/46, Regulament 858/2018). Plaja de valori de consum si emisii in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare, vor diponibile dupa efectuarea carosarii de stadiul 2 conform legislatiei in vigoare. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP vor fi disponibile in etapa omologarii vehiculului in etapa 2, de carosare, si sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Campania este valabila in perioada 01.04-30.06.2024 si poate suferi modificari neanuntate. Sub rezerva celor indicate mai sus, oferta este aplicabila vehiculelor comandate in perioada anterior mentionata.

 • TRANSIT SCAB 350L TREND 2.0 ECOBLUE 130HP M6 RWD Avans 0% + rata lunara de leasig operational 515€ fara TVA
  Transit Van Kombi

  Beneficiati de avans 0% *

  Rata lunara de leasing operational 515 EUR fara TVA, calculata pentru 57 de luni si 142500 KM.


  Servicii incluse:

  • Mentenanta autovehicul
  • Administrarea anvelopelor
  • Asigurari
  • Livrare si inmatriculare
  • Asistenta autovehicul si sofer

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Mentionarea echipamentelor standard si a specificatiilor tehnice are caracter indicativ.

  *Oferta de leasing operational de mai sus nu include TVA si este adresata exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive prin Programul Ford Business Partner pentru modelul Transit Scab 350L Trend 2.0 Ecoblue 130HP M6 RWD.

  Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de înmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale în reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si sofer valabila 24/7.

  La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametrii: un kilometraj total de 142500 km si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si condiii suplimentare in funcie de rezultatul analizei financiare a aplicantului. Oferta este valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 30.06.2024, in limita stocului disponibil.

  Specificatii / elemente incluse:

  Pachet Roti Double (Roata de rezerva de dimensiuni normale, trusa de scule, roti duble spate de otel 6.0x16”;Sarcina punte fata marita); Oglinzi laterale cu brat lung; Vopsea nemetalizata

  *- Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Transit Scab  350L Trend 2.0 Ecoblue 130HP M6 RWD, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 8.2-10.1l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 213-266g/km. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila pana la 30.06.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii

Top